Κορωνοϊός: Τρομακτικός ο αριθμός κρουσμάτων που θα ανακοινωθεί σήμερα

Σπάει όλα τα ρεκόρ και υπάρχει λόγος γι’ αυτό
«Ντροπή σου ψεύτη»: Τρομερή επίθεση στον Χαρδαλιά γι’ αυτό που είπε σήμερα

Το έχει καταλάβει και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας ότι η κατάσταση με τον κορωνοϊό στη χώρα μας έχει φτάσει πλέον σε οριακό επίπεδο.

Τα νοσοκομεία βρίσκονται στο κόκκινο, το νέο lockdown είναι προ των πυλών και όλοι ψάχνουν ένα καλό νέο για να πιαστούν και να επιστρέψει η ελπίδα.

Σίγουρα το καλό νέο που όλοι περιμένουν δεν θα έρθει σήμερα καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ τα 400 σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Ο λόγος που θα συμβεί αυτό είναι διότι σύμφωνα με την ενημέρωση του Στέλιο Πέτσα στον σημερινό αριθμό κρουσμάτων θα συμπεριληφθούν και τα 243 απ’ το Καρά Τεπέ.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Πέτσας: «Στις αρχές Σεπτεμβρίου αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα που προκλήθηκε στη Λέσβο μετά τα γεγονότα στο ΚΥΤ της Μόριας. Σημειώνω ότι κατά την είσοδο των προσφύγων και μεταναστών στην προσωρινή δομή φιλοξενίας στο Καρά Τεπέ διενεργούνται τεστ σε όλους όσους εισέρχονται σε αυτή.

Συγκεκριμένα, έχουν διενεργηθεί 7.064 τεστ και βρέθηκαν 243 κρούσματα κορωνοϊού, που θα αποτυπωθούν στα στοιχεία που θα ανακοινώσει σήμερα ο ΕΟΔΥ. Ο μέσος όρος ηλικίας των ανθρώπων που βρέθηκαν θετικοί είναι στα 24 έτη και πρόκειται, κατά κανόνα, για ασυμπτωματικούς. Τονίζεται ότι υποβλήθηκαν σε τεστ ακόμη 160 άτομα, αστυνομικοί και διοικητικό προσωπικό, και είναι όλοι αρνητικοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ