
Μετά την φωτογραφία με την κρεμάλα, ο Κρητικός παίκτης του «Μεγάλου Αδερφού» ανησυχεί ξανά τον κύκλο του.
Συνεχίζει να δέχεται πυρά ο Αντώνης Αλεξανδρίδης τρεις εβδομάδες περίπου μετά την αποβολή του από το «Big Brother».
Ο Κρητικός παίκτης που εξόργισε το τηλεοπτικό κοινό με τις δηλώσεις του στο live streaming του παιχνιδιού, μπορεί να ζήτησε συγγνώμη κατά την αποχώρησή του, φαίνεται όμως πως το θέμα δεν έχει ξεχαστεί.
Ο ίδιος, μετά την πρώτη του ανάρτηση που απεικόνιζε μια κρεμάλα, ανησυχεί ξανά τους οικείους του με μία φωτογραφία που προδίδει πως η ψυχολογική του κατάσταση παραμένει κακή.
Μερικές ώρες πριν, ανήρτησε μια φωτογραφία που απεικονίζει έναν άνδρα να στέκεται σε μια γέφυρα έτοιμος να πηδήξει στο κενό με τη λεζάντα να έχει ως εξής: «Δεν αντέχω άλλο, φτάνει πια…».

Όπως φαίνεται, το όλο θέμα θα αργήσει να ξεχαστεί…
Τελευταίες Ειδήσεις
- Έρχονται μεγάλες ανατροπές: Τι έδειξε η τελευταία κρυφή δημοσκόπηση για το κόμμα Τσίπρα
- Στην αρχή ήταν αρνητικός: Ο λόγος που ο Τσίπρας δέχτηκε το «ΕΛΑΣ» για όνομα του κόμματός του
- «Για να το συνδέσω με την Ιθάκη»: Το επικό σκίτσο του Πετρουλάκη για το νέο κόμμα Τσίπρα, για το οποίο μιλούν όλοι σήμερα