Έγινε το μεγάλο «μπαμ» σε νέα δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση ανατροπών: Τρελή έκπληξη με τη Χρυσή Αυγή που δεν περίμενε κανείς

Μια πολύ μεγάλη έκπληξη

Μια ακόμα δημοσκόπηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας φέρνει εκπλήξεις και ανατροπές. Η μία είναι εξαιρετικά θετική καθώς αφενός η Χρυσή Αυγή δεν υφίσταται (και) δημοσκοπικά πλέον, αφετέρου το νέο ακροδεξιό δημιούργημα του Ηλία Κασιδιάρη αγνοείται.

Επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας ας μην πανηγυρίζουμε ακόμα ότι η χώρα έκλεισε οριστικά την πιο ντροπιαστική σελίδα στη σύγχρονη ιστορία της, όμως σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ ενθαρρυντικό βήμα.

Η δεύτερη μεγάλη έκπληξη έχει να κάνει με το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη το οποίο ενώ ξεκίνησε με φιλοδοξίες και όνειρα για να ξεπεράσει τον Σύριζα, δείχνει να βυθίζεται. Τα εσωκομματικά προβλήματα και έλλειψη πειστικού αντιπολιτευτικού λόγου, φέρνουν την παράταξη εκτός βουλής τόσο σύντομα.

Πιο συγκεκριμένα στη δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό των Παραπολιτικών τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με διαφορά 16,8%. Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία έχει το 39,6%, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 22,8%.

Το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται στο 6,9%, ενώ το ΚΚΕ στο 5,6%. Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου βρίσκεται στο όριο εισόδου στη βουλή με 3,3%, ενώ εκτός κοινοβουλίου βρίσκεται το ΜέΡΑ25 με 2,6%.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.