Η μεγάλη γκάφα των λοιμωξιολόγων στη συναυλία της Θεοδωρίδου

Η μεγάλη γκάφα των λοιμωξιολόγων στη συναυλία της Θεοδωρίδου

Τι (δεν) συνέβη τελικά

Τις τελευταίες μέρες άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση (ξανά) περι συνωστισμού και κακής εφαρμογής των μέτρων μετά τις εικόνες από τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» υπήρχε μεγάλη δυσαρέσκεια και ενόχληση απ’ την πλευρά των ανθρώπων της πολιτικής προστασίας για τα όσα ειπώθηκαν από μερίδα ειδικών περί της ευθύνης του Νίκου Χαρδαλιά για την εικόνα που αντικρίσαμε.

Εδώ λοιπόν υπάρχουν δυο εξαιρετικά ενδιαφέροντα στοιχεία που αξίζει να αναφερθούν καθώς εν πολλοίς αποκαλύπτουν ποιος έκανε την γκάφα. Το πρώτο είναι ότι με το γράμμα του νόμου δεν υπήρξε η παραμικρή παράβαση στη συναυλία.

Οι διοργανωτές αρίθμησαν τα καθίσματα που επιτρεπόταν η παραμονή, μοίρασαν αντισηπτικά και μάσκες στον κόσμο και εκτός από την ιδιωτική ασφάλεια υπήρχαν και αστυνομικοί για την τήρηση των μέτρων.

Η γκάφα λοιπόν δεν έγινε ούτε από τους διοργανωτές, ούτε απ’ την Θεοδωρίδου. Έγινε απ’ τους ίδιους τους ειδικούς που πρότειναν όριο θεατών 75% στις συναυλίες αυτές.

Κάποιοι εξ αυτών λοιπόν πρότειναν το συγκεκριμένο μέτρο και όταν το είδαν να εφαρμόζεται στην πράξη ζήτησαν και τα ρέστα από την πολιτική προστασία. Unfair τουλάχιστον…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.