Μια κίνηση που αξίζει συγχαρητηρίων στην Αττική… (pics)

Μια κίνηση που αξίζει συγχαρητηρίων στην Αττική… (pics)

Η κοινωνική ευαισθητοποίηση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο...

Στις εποχές που ζούμε, η κοινωνική ευαισθητοποίηση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ειδικά αν συνδυαστεί με την οικολογική συνείδηση του καθενός όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Εξάλλου το “United we stand” δεν είναι τυχαίο.

Το Trolley Café Bar, ένα beach bar σήμα κατατεθέν της Αρτέμιδας, με περισσότερα από 25 χρόνια παρουσίας, προχώρησε σε μία κίνηση που αξίζει συγχαρητηρίων: αποφάσισε να δωρίσει στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας τα χρήματα από την ανταποδοτική συλλογή ανακύκλωσης πλαστικών και γυάλινων μπουκαλιών που είχε ξεκινήσει αρχές Ιουλίου.

Ήταν 1η Ιουλίου όταν για πρώτη φορά τοποθετήθηκαν στην παραλία του Trolley Café Bar οι ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης. Πέρασαν 72 ημέρες ως την 10η Σεπτεμβρίου, όπου οι πρώτες 30 σακούλες μεταφέρθηκαν στον ειδικό χώρο συγκομιδής ανακυκλώσιμων υλικών στη Νέα Σμύρνη. Οι 30 πρώτες σακούλες απέφεραν τα πρώτα 70 ευρώ, τα οποία σε επιταγές δόθηκαν από το Trolley Café Bar στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες του μέσω του Super Market Βασιλόπουλος στα Σπάτα (συνεργάζεται η εταιρεία ανακύκλωσης).

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επαναληφθεί η διαδικασία και με τις υπόλοιπες 130 σακούλες (!).

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί επίσης θα δοθεί στον δήμο για τον ίδιο ακριβώς σκοπό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.