«Πονοκέφαλος» στο Μαξίμου με Άδωνι Γεωργιάδη

«Πονοκέφαλος» στο Μαξίμου με Άδωνι Γεωργιάδη

Δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Πονοκέφαλο» προκαλεί στο Μέγαρο Μαξίμου η περίπτωση του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο υπουργός Ανάπτυξης έχει βρεθεί στο επίκεντρο αρνητικών κριτικών λόγω των χειρισμών του αλλά και των λεγομένων του τις τελευταίες ημέρες που το προσφυγικό είναι και πάλι θέμα συζήτησης μετά την φωτιά στη Μόρια.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» η πολύ δεξιά ρητορική που εκφράζει στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης έχουν προκαλέσει προβληματισμό στα ενδότερα του κυβερνώντος κόμματος.

Όπως αναφέρεται μάλιστα χαρακτηριστικά μπορεί να τροφοδοτήσει εκτράχυνση του προβλήματος.

«Ο υπουργός Ανάπτυξης, στις συχνές τηλεοπτικές εμφανίσεις του, στις οποίες έχει επιστρέψει εσχάτως μετά ένα διάλειμμα κάποιων εβδομάδων, εκφράζει απόψεις που είναι στο όριο της κυβερνητικής γραμμής, χρησιμοποιώντας πολύ δεξιά ρητορική στο προσφυγικό, η οποία σαφώς και έχει ακροατήριο εντός των ψηφοφόρων της Ν.Δ., θέλει, ωστόσο, τη σωστή δοσολογία, καθώς μπορεί να τροφοδοτήσει εκτράχυνση του προβλήματος» αναφέρεται σχετικά.

Πρέπει να πούμε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τον όρο «λαθρομετανάστης» παρά την σχετική οδηγία που υπάρχει από τον Άρειο Πάγο. Παρόλα αυτά ο υπουργός, που είναι και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξακολουθεί να τη χρησιμοποιεί στη ρητορική του.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στη Νέα Δημοκρατία με τη ρητορική του. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το τρόπο με τον οποίο αναφέρθηκε στο όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε τηλεοπτική του εμφάνιση.

Όπως φαίνεται, ο αντιπρόεδρος δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον πρόσφατο ανασχηματισμό του αφαιρέθηκε το χαρτοφυλάκιο των επενδύσεων που πήγε στον Νίκο Παπαθανάση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.