Η συγκλονιστική εξήγηση: Τι δείχνει η νέα φωτό προφίλ που ανέβασε η Ιωάννα μόλις βγήκε απ’ το νοσοκομείο (Pic)

Επίθεση με βιτριόλι: Η μαρτυρία πρώην αστυνομικού που μπορεί να λύσει το μυστήριο

Μια ιστορία που ξεπερνά κάθε φαντασία.

Την πρώτη της ανάρτηση πραγματοποίησε μερικές ημέρες πριν η 34χρονη Ιωάννα Π. η οποία τον περασμένο Μάιο δέχτηκε τη φρικτή επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Το κορίτσι που σήμερα αναρρώνει στο σπίτι του συνεχίζοντας να επισκέπτεται τακτικά τους γιατρούς, δέχεται εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και όμορφα λόγια. Κάποιοι, όμως, δεν έμειναν στα λόγια.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει το δώρο που δέχτηκε η 34χρονη από ένα 16χρονο κορίτσι και το οποίο είναι στην πραγματικότητα αυτό που είδαμε στη νέα φωτογραφία προφίλ της.

Η συγκλονιστική εξήγηση: Τι δείχνει η νέα φωτό προφίλ που ανέβασε η Ιωάννα μόλις βγήκε απ' το νοσοκομείο (Pic)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του instanews, πρόκειται για έναν πίνακα που της ζωγράφισε ένα 16χρονο κορίτσι από τη Λάρισα, η Δανάη Κυριάκου, που συγκινήθηκε με την ιστορία της. Η ίδια, τον έδωσε στον αδερφό της, ο οποίος με τη σειρά του πήγε στο Θριάσιο στη μαμά της Ιωαννας και της τον χάρισε. Η Ιωάννα έλαβε το δώρο και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει το νεαρό κορίτσι για την κίνησή του.

Τον πίνακα ανήρτησε και η 16χρονη Δανάη, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Η ομορφιά σου δε θα χαθεί ποτέ όσο εσύ η ίδια βλέπεις τα λουλούδια στον καθρέφτη σου ? όλη η Ελλάδα μαζί σου! Και στο δεύτερο slide ο Άγγελος, που πήγε τον πίνακα στη μαμά της Ιωάννας στο Θριάσιο η οποία και είναι πολύ γλυκιά κι ευγενική! #art “Ένα θαύμα είναι καθ’οδον” (33 λουλούδια, 33 διαφορετικά μηνύματα)».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δανάη (@danaekyriakou) στις

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.