«Τους χαρακτήρισα μ@#λ@@»: Ο Χατζηνικολάου απαντάει σε tweet του Βουλαρίνου και ακολουθεί χαμός (Pics)

Το αιχμηρό σχόλιο Χατζηνικολάου για τα χρήματα του «Μένουμε σπίτι» και τον…Ευαγγελάτο

Για το θέμα των μασκών..

Η απόφαση του Νίκου Χατζηνικολάου να καλέσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων γνωστό καρδιολόγο που είναι κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Διακεκριμένοι επιστήμονες εξέφρασαν δημόσια την άποψη ότι τέτοιες φωνές δεν θα πρέπει να έχουν βήμα σε μεγάλα κανάλια διότι με τις απόψεις τους (που δεν συμμερίζεται η επιστημονική κοινότητα) δημιουργούν σύγχυση στο κοινό.

Ο Μάνος Βουλαρίνος ήταν ένας απ’ τους δημοσιογράφους που σχολίασαν την απόφαση Χατζηνικολάου- Ευαγγελάτου να έχουν στα δελτία τους καλεσμένους της συγκεκριμένης πλευράς με ένα αιχμηρό tweet:

«Μεγάλη έκπληξη που Ευαγγελάτος και Χατζηνικολάου φιλοξενούν στις εκπομπές τους ανθρώπους που προπαγανδίζουν κατά της μάσκας διαδίδοντας επικίνδυνες ψεκασμένες ανοησίες που βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Ήταν πολύ υψηλού επιπέδου η μέχρι τώρα πορεία τους».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σήκωσε το γάντι και απάντησε, εμπλέκοντας τον ΣΚΑΪ στη συζήτηση: «Σοβαρευτείτε! Είμαι αυτός που χαρακτήρισε μαλάκες όσους μας προτρέπουν να μην φοράμε μάσκα, λέγοντας ότι αδιαφορώ για τις πιθανές κυρώσεις από το ΕΣΡ. Σας ενόχλησε που έδωσα 4 λεπτά σε κάποιον που διαφωνεί μαζί μου, μετά από ώρες συνεντεύξεων με όσους συμφωνούν; Ντροπή! ΣΚΑΙ λάσπη!».

Ακολούθησε ένας μικρός χαμός με τους ακολούθους του Μάνου Βουλαρίνου να σχολιάζουν την απάντηση, αλλά και την κίνηση Χατζηνικολάου στο δελτίο του ΑΝΤ1, ο τελευταίος απαντούσε σε όλους και έτσι η ατάκα του Ντίνου Ηλιόπουλου «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε», έγινε πιο επίκαιρη από ποτέ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.