Πολύ άσχημη εξέλιξη με τον Σωτήρη Τσιόδρα

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Το πιο «ενθαρρυντικό» νέο που ανακοίνωσε ο Τσιοδρας το κατάλαβαν ελάχιστοι

Τι συνέβη με τον γνωστό λοιμωξιολόγο

Είναι ο άνθρωπος που οργάνωσε την αμυντική τακτική της χώρας απέναντι στον αόρατο εχθρό για να μείνει η Ελλάδα ζωντανή την ώρα που άλλες χώρες δίπλα της κατέρρεαν.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έκανε ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να ενημερώσει το κοινό και να το προετοιμάσει για τη δύσκολη, πολύμηνη μάχη που θα ακολουθούσε. Και τα κατάφερε…

Αυτό παραδέχονται όσοι δεν φορούν κομματικά γυαλιά και δεν πολιτικοποιούν ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως είναι η δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του instanews.gr ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά μπροστά απ’ τις κάμερες. Ο ίδιος εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από την αντιμετώπιση μερίδας του κοινού που του χρέωσε πράγματα για τα οποία ο ίδιος δεν ευθυνόταν.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι κατηγορίες ότι παίζει πολιτικά παιχνίδια για να στηρίξει την κυβέρνηση. Πρόκειται για κατηγορία που αγγίζει τα όρια της αχαριστίας για έναν άνθρωπο που έδωσε πολλά και πήρε ελάχιστα.

Το γεγονός μάλιστα ότι έφτασαν στο σημείο να αμφισβητήσουν την επαγγελματική του επάρκεια επειδή μετέφερε τις οδηγίες του ΠΟΥ που όπως ήταν λογικό άλλαζαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας οδήγησε τον Σωτήρη Τσιόδρα στην απόφαση να μείνει μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας.

Αν τον ξαναδούμε θα σημαίνει ότι το πράγμα έχει σοβαρέψει πάρα πολύ, αν και οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Ο Σωτήρης Τσιόδρας θα μείνει στο παρασκήνιο για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ τον καθένα. Να μάχεται τον κορωνοϊό και να είναι δίπλα σε αυτούς που τον εκτιμούν απεριόριστα. Τους ασθενείς του…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.