Απόλαυση: Ο λόγος που «σφάζονται» Κασιδιάρης- Μιχαλολιάκος

Απόλαυση: Ο λόγος που «σφάζονται» Κασιδιάρης- Μιχαλολιάκος

Απόλαυση να βλέπεις τέτοιους τύπους να αλληλοκατηγορούνται

Πριν από λίγο καιρό ήταν αχώριστοι. Ο ένας επικεφαλής του μορφώματος της Χρυσής Αυγής και ο άλλος το πρωτοπαλίκαρό του.

Ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας τους έβαλε στη Βουλή, τους ψήφισε και νομιμοποίησε τη ρητορική του μίσους που πρέσβευαν.

Λίγους μήνες μετά όλα αυτά μοιάζουν πλέον κακό όνειρο. Η Χρυσή Αυγή είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και η ηγετική ομάδα της με το ένα πόδι στη φυλακή.

Όλη αυτή η κατάσταση όπως αναμενόταν προκάλεσε έριδες μεταξύ των στελεχών της. Ειδικά μετά τη δημιουργία του νέου κόμματος Κασιδιάρη η κόντρα του με τον πάλαι ποτέ μέντορά του χτύπησε κόκκινο.

Ο «Βηματοδότης» αποκάλυψε τον λόγο της άγριας κόντρας Μιχαλολιάκου-Κασιδιάρη:

Η Χρυσή Αυγή, δεν υφίσταται πλέον τουλάχιστον έτσι όπως τη γνωρίσαμε. Βρίσκεται υπό πλήρη διάλυση. Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατάφερε να υφαρπάξει τα περισσότερα στελέχη του Νίκου Μιχαλολιάκου (αυτά δηλαδή που τα είχαν απομείνει μετά την αποτυχία του να εισέλθει στη Βουλή) και να δηλώνει αυτός ότι είναι ο αυθεντικός εκφραστής του εθνικιστικού αυτού μορφώματος. Μόνον που ο Μιχαλολιάκος, ο επονομαζόμενος και «αρχηγός» έχει, όπως λέει τα κλειδιά της Χρυσής Αυγής.

***

Κασιδιάρης και Μιχαλολιάκος βρίσκονται, λένε οι πληροφορίες, τώρα σε αντίπαλα στρατόπεδα. Οχι μόνον δεν ανταλλάσσουν  «καλημέρα», αλλά κατηγορεί ο ένας τον άλλον για ανικανότητα και επιρρίπτουν ευθύνες πάλι ο ένας στον άλλον για τη διάλυση του κόμματος. Γραφεία δεν διαθέτουν και το μόνον που κάνουν είναι να πλειοδοτούν σε… υποσχέσεις, σε εθνικιστικά εξωκοινοβουλευτικά μορφώματα.

Τάζουν συγκεκριμένα… έδρες και σε οφίτσια στα μέλη του  Εθνικού Μετώπου (που βρίσκεται ακόμα πιο ακροδεξιά της Χρυσής Αυγής), προκειμένου να κερδίσουν την… εύνοιά τους. Ο Κασιδιάρης, με το κόμμα που ίδρυσε «Έλληνες για την Πατρίδα» μετέχει σε διαμαρτυρίες για το κλείσιμο των νυχτερινών μαγαζιών και παίρνει μέρος στις εκδηλώσεις μαζί με τους αρνητές της μάσκας. Σκοπεύει, μάλιστα  να εμφανιστεί το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη μετέχοντας σε διαμαρτυρία για τις μάσκες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.