Σαρωτικές αλλαγές και σκούπα: Ποιους τελειώνει απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας

Σαρωτικές αλλαγές και σκούπα: Ποιους τελειώνει απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας

Το παλιό φεύγει, το νέο κόμμα έρχεται.

Σημαντικές αλλαγές αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα στον ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπαίνει σε φάση μετασχηματισμού προκειμένου με στόχο την ανάκαμψη και την αντεπίθεση στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας.

Έτσι αναμένονται σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ieidiseis.gr πρόσωπο κλειδί στις προωθούμενες αλλαγές θα παίξει ο Αλέξης Χαρίτσης. Ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος ζήτησε για προσωπικούς λόγους να αλλάξει καθήκοντα.

Έτσι θα τοποθετηθεί σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα τομεάρχης Οικονομίας ή Ενέργειας. Φαβορί για τη θέση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος ενώ η ιστοσελίδα ieidiseis.gr αναφέρει ότι είναι πιθανό να υπάρξει και αναπληρωτής εκπρόσωπος.

Στη θέση αυτή είναι πιθανό να δούμε τη Δώρα Αυγέρη ή κάποιον δημοσιογράφο. Αλλαγή θα έχουμε όμως και στη θέση του γραμματέα του κόμματος. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο για νέο γραμματέα του κόμματος.

Ο νυν γραμματέας, Πάνος Σκουρλέτης είναι πιθανό να προταθεί για κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Οι προτάσεις θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που αναμένεται να αρχίσει στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι όποιες αλλαγές να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 19-20 Σεπτεμβρίου. Τότε ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για τη Διεθνή Έκθεση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.