Δημόσια συγγνώμη της «Καθημερινής» για το ατόπημα

Μετά τον χαμό που προκλήθηκε...
Δημόσια συγγνώμη της «Καθημερινής» για το ατόπημα

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στον δημοσιογραφικό (και όχι μόνο) κόσμο, η «Καθημερινή» κι ο δημοσιογράφος Στέφανος Κασσιμάτης, ζήτησαν δημόσια συγγνώμη.

Όλα ξεκίνησαν από ένα άρθρο του Στέφανου Κασσιμάτη στο οποίο ο δημοσιογράφος σχολίαζε εκτός των άλλων την εμφάνιση του προσώπου του Γιώργου Κατρούγκαλου που είναι αποτέλεσμα ασθένειας.

Ο Στέφανος Κασιμάτης ζήτησε συγγνώμη με ένα λιτό κείμενο:

Στη φωτογραφία της Παρασκευής διέπραξα ένα σοβαρό λάθος, εξαιτίας της αφέλειάς μου. Χρωστώ, ως εκ τούτου, μια συγγνώμη τόσο στον ίδιο τον Γιώργο Κατρούγκαλο όσο και στους αναγνώστες, καθώς δεν εγνώριζα (και ούτε μπορούσα να υποθέσω, εξ ου και η αφέλεια) ότι η απώλεια των μαλλιών του πρώην υπουργού οφείλεται σε θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές του μηνός για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας.

Πληροφορούμαι μάλιστα ότι οι γιατροί του είχαν συστήσει να παραμείνει οικουρών μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά στον ίδιο επικράτησε το αίσθημα της υποχρέωσης να παραστεί στη Βουλή, δεδομένου ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν περισσεύουν οι ειδικοί περί τα ελληνοτουρκικά. Του εύχομαι ολοψύχως καλή δύναμη και καλή ανάρρωση. Να επανέλθει γερός και δυνατός.

ΣΤEΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ

Αναλυτικά και η ανακοίνωση της «Καθημερινής»:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ «Κ»

Η «Κ» ζητά συγγνώμη από τον κ. Γιώργο Κατρούγκαλο για τη φωτογραφία και το σχόλιο που τη συνόδευε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας. Όσο και αν είναι προφανές ότι ο αρθρογράφος δεν γνώριζε την περιπέτεια υγείας του κ. Κατρούγκαλου, σημασία έχει ότι πρόκειται για ατόπημα. Το οποίο δεν θα επαναληφθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ