Έντονη ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά: Το βλέπει να ‘ρχεται ο Κώστας Καραμανλής…

Τι ανησυχεί τον πρώην πρωθυπουργό
Τα παραμύθια για την υποψηφιότητα Καραμανλή

Η ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις δεν αιφνιδίασε όσους έχουν μελετήσει τον τρόπο σκέψης και τη συμπεριφορά του Ερντογάν.

Ο Σουλτάνος κλιμακώνει την προκλητικότητα του αψηφώντας τις προειδοποιήσεις της Ευρώπης διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι τώρα παίζει το τελευταίο του χαρτί.

Αν δεν καταφέρει τώρα να σύρει την Ελλάδα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί δεν θα τα καταφέρει ποτέ. Γιατί τώρα;

Γιατί αυτή τη στιγμή ξέρει ότι έχει στον πλευρό του τον Ντόναλντ Τραμπ. Γνωρίζει ότι ο πλανητάρχης σε ένα ενδεχόμενο μπρα- ντε- φερ με την Ελλάδα πολύ δύσκολα θα έπαιρνε το μέρος της χώρας μας γ’ αυτό και θέλει να εκμεταλλευτεί το timing καθώς σε 70 μέρες από σήμερα, ο Τραμπ μπορεί να είναι παρελθόν.

Όλα αυτά τα γνωρίζει καλά και ο Κώστας Καραμανλής ο οποίος παρουσιάζεται εξαιρετικά ανήσυχος. Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» ο πρώην πρωθυπουργός στους συνομιλητές του εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τα ελληνοτουρκικά και κυρίως για το διάστημα των 70 ημερών που μεσολαβεί έως τις αμερικανικές εκλογές. Ίσως εκμεταλλευτεί αυτό το διάστημα η Τουρκία, λέει.

Μέχρι στιγμής οι εξελίξεις δείχνουν να δικαιώνουν τον κ. Καραμανλή καθώς ο Ερντογάν δείχνει αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα! Με όποιο κόστος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ