Παραλήρημα Κιμ: Θα πυροβολούνται στα σύνορα για να μην φέρουν τον κορωνοϊό στη χώρα

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης απασφάλισε.
O Κιμ το... πάτησε: η μυστηριώδης δοκιμή της Βόρειας Κορέας

Σε ακραία μέτρα φαίνεται πως φτάνει ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν για να προστατεύσει τη χώρα του από την πανδημία του κορωνοϊού, σύμφωνα με όσα αναμεταδίδουν Μέσα των γειτονικών χωρών.

Όπως μετέδωσε το Radio Free Asia ο ηγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας αποφάσισε να πάρει έκτακτα μέτρα που θυμίζουν δυστοπικές ταινίες καταστροφής, αφού οι εντολές που φέρεται να έχει δώσει αφορούν πυροβολισμούς σε όποιους πλησιάζουν τα σύνορα της χώρας από την πλευρά της Κίνας.

Τους προηγούμενους μήνες είχαν φουντώσει οι φήμες ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν βαριά άρρωστος, γράφτηκε μάλιστα ότι ίσως είναι νεκρός, αλλά η αλήθεια κρύβεται περισσότερο στον φόβο του να κάνει δημόσιες εμφανίσεις σε μία χώρα που κατά πολλούς ο ιός θερίζει αλλά κανένα κρατικό μέσο δεν καταγράφει κρούσματα, παρουσιάζοντας την χώρα καθαρή από τον covid-19.

Τα Μέσα της Δύσης κάνουν λόγο για τεράστιο κύμα κρουσμάτων στη Βόρεια Κορέα την ίδια ώρα που τα βορειοκορεάτικα μέσα αναφέρουν μηδενικά κρούσματα και προσπάθεια προπαγάνδας από τα δυτικά μίντια.

Την ίδια περίοδο εγκαινιάστηκαν νέα νοσοκομεία από τον ίδιο τον Κιμ με τα τελευταία νέα για εντολές πυροβολισμών σε όποιον πλησιάζει στο ένα χιλιόμετρο από την Βόρεια Κορέα να είναι ικανά να βάλουν «φωτιά» στις ήδη τεταμένες σχέσεις των δύο χωρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ