Ο Σουλτάνος αντεπιτίθεται: Η Ελλάδα απειλεί με ψευτομαγκιές, αν συνεχίσει θα καταστραφεί

«Ετοιμάζει θερμό επεισόδιο και εισβολή σε νησιά»: Κόκκινος συναγερμός μετά την ανάρτηση για τον Ερντογάν

H Ελλάδα στο στόχαστρο των δηλώσεων του Τούρκου προέδρου.

Η τουρκική προκλητικότητα συνεχίστηκε και σήμερα με δηλώσεις πολιτικών της χώρας όχι απλά να προειδοποιούν αλλά και να στοχοποιούν όποιους βρεθούν απέναντί τους, βάζοντας φρένο σε οποιαδήποτε πιθανότητα διαλόγου για την επίλυση των διεθνών θεμάτων.

Αυτήν την φορά τη σκυτάλη από τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της τουρκικής κυβέρνησης, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, πήρε ο ίδιος ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, κρατώντας με δηλώσεις αναμμένη την φωτιά που ο ίδιος άναψε με τις παράνομες NAVTEX στην ανατολική Μεσόγειο.

Σε δηλώσεις του ο Τούρκος Πρόεδρος απείλησε ανοιχτά την Ελλάδα να μην επιχειρήσει να μπει εμπόδιο στις κινήσεις της Τουρκίας γιατί τότε θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τη χώρα του και θα καταστραφεί. Μεταξύ άλλων απείλησε ότι η Τουρκία θα απαντήσει πολιτικά, οικονομικά αλλά και στρατιωτικά  και όσοι δεν έχουν το κουράγιο, να μην μπαίνουν εμπόδιο γιατί θα πληρώσουν τα λάθη τους.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Ελλάδα κάνει «ψευτομαγκιές» στο Αιγαίο που θυμίζουν κάποιον ο οποίος σφυρίζει σε νεκροταφείο, ενώ τη χαρακτήρισε ανάξια της βυζαντινής της κληρονομιάς.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.