Προσέξατε τι συνέβη ξαφνικά με τον Άδωνι Γεωργιάδη;

Εκτός από καπνός, υπάρχει και φωτιά;
Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τη Novartis

Μετά τις διορθωτικές κινήσεις του πρωθυπουργού στο κυβερνητικό σχήμα, έγινε μεγάλη κουβέντα για την περίπτωση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Πολλοί (τόσο εντός, όσο και εκτός Νέας Δημοκρατίας) μίλησαν για υποβάθμιση του υπουργού λόγω των πολλών αρμοδιοτήτων που ανέλαβε ο Νίκος Παπαθανάσης καθώς αναβαθμίστηκε σε αναπληρωτή υπουργό με αρμοδιότητα τις ιδιωτικές επενδύσεις και τις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Παρά τις συνεχείς και επίμονες διαψεύσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος τόνιζε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα υποβάθμισής του και ότι η σχέση του με τον πρωθυπουργό παραμένει άψογη, οι κακές γλώσσες συνέχισαν να λένε τα δικά τους.

Λάδι στη φωτιά της παραφιλολογίας έδωσε και η ξαφνική εξαφάνιση του κ. Γεωργιάδη από τα τηλεοπτικά πάνελ. Οι πιο παρατηρητικοί θα πρόσεξαν ότι ο Άδωνις που εμφανιζόταν τουλάχιστον μια φορά την ημέρα στην τηλεόραση, ξαφνικά…χάθηκε!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Βηματοδότη» η… εξαφάνιση αυτή έχει εξήγηση. Αφενός ο κ. Γεωργιάδης ήταν τις προηγούμενες ημέρες στη Ρόδο για ολιγοήμερες διακοπές, αφετέρου αποφάσισε ο ίδιος να απέχει από την τρέχουσα επικαιρότητα επειδή είχε μιλήσει πολύ για το θέμα του κορωνοϊού.

Κάποιοι άλλοι βέβαια εξακολουθούν να λένε ότι υπάρχει θέμα δυσαρέσκειας και ότι σύντομα θα φανεί. Μένει να φανεί ποια απ’ τις 2 πλευρές θα δικαιωθεί στο τέλος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ