Αγνώριστος με νέα εμφάνιση: Ο Αλέξης Τσίπρας με μούσι (Pics)

Τσίπρας Vs 53: Μαζί δεν κάνουνε, χώρια μπορούνε;

Άλλος ένας πρώην πρωθυπουργός με μούσι.

Σε νέα μόδα για τους πρώην πρωθυπουργούς της Ελλάδας, που προέκυψε τη χρονιά της πανδημίας, εξελίσσεται η εμφάνισή τους για πρώτη φορά με μούσια. Μετά τον Γιώργο Παπανδρέου και πρόσφατα τον Κώστα Καραμανλή, στο κλαμπ των μουσάτων πρώην πρωθυπουργών μπήκε και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βρέθηκε στην πρώτη συνεδρίαση μετά το καλοκαίρι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, επιστρέφοντας από τις ολιγοήμερες διακοπές του, στις οποίες είχε απαθανατιστεί χαλαρός, με καλοκαιρινή αμφίεση.

Εκτός από το εμφανές μαύρισμά του και την τήρηση των κανόνων για την χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους και κρατώντας τις αποστάσεις, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν για πρώτη φορά αξύριστος, τόσο ώστε κάτω από τη μάσκα του να διακρίνεται ένα μούσι, με το οποίο δεν τον έχουμε ξαναδεί.

Αγνώριστος με νέα εμφάνιση: Ο Αλέξης Τσίπρας με μούσι (Pics) Αγνώριστος με νέα εμφάνιση: Ο Αλέξης Τσίπρας με μούσι (Pics)

Αγνώριστος με νέα εμφάνιση: Ο Αλέξης Τσίπρας με μούσι (Pics) Αγνώριστος με νέα εμφάνιση: Ο Αλέξης Τσίπρας με μούσι (Pics)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.