
Τι προβληματίζει τον υπουργό
Το τελευταίο διάστημα μετά την αύξηση των κρουσμάτων που σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο η κυβέρνηση δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές της.
Μάλιστα το θέμα που έχει ανοίξει με τη χρήση των μασκών (ειδικά στα σχολεία) και την διαδικτυακή επέλαση των ψεκασμένων έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Το ρεπορτάζ του «Βηματοδότη» είναι αποκαλυπτικό:
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πάντως, με αφορμή τις αντιδράσεις διαφόρων «ψεκασμένων» για τις μάσκες στα σχολεία, επισημαίνει τον κίνδυνο να αναβιώσει στην επόμενη φάση το κύμα ανορθολογισμού της «πάνω πλατείας», των «καμένων» και των «θρησκόληπτων» της εποχής των μνημονίων.
Αναφέρεται κυρίως στα διάφορα «γκρουπ», ακροδεξιάς καταγωγής και προέλευσης, αρνητών του κορωνοϊού στο Facebook, τα οποία επιδεικνύουν κινητικότητα τελευταίως. Δεν είναι απίθανο να βρουν πρόσφορο έδαφος και εδώ, όπως έχουν βρει και σε άλλες χώρες.
Εξελισσόμενη η πανδημία, αυτά τα δίκτυα άρνησης της πανδημίας μπορεί να εξελιχθούν σε διαβρωτικό παράγοντα και να διαμορφώσουν με τον φόβο και το μίσος που μεταφέρουν εστίες κοινωνικής αναστάτωσης και υπερμετάδοσης βεβαίως του κορωνοϊού.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Στο δρόμο προς τις εκλογές: Ποιος χρηματοδοτεί το νέο κόμμα Τσίπρα
- Το ανακοινώνει: Το νούμερο της δημοσκόπησης που έπεισε τον Σαμαρά να προχωρήσει στο νέο κόμμα
- 7 χρόνια κυβέρνησης ΝΔ, 40 παραιτήσεις: Ο μακρύς κατάλογος από το 2019 έως σήμερα

Τι είναι το Exodos; Εσύ!
Λίγο πριν μπει το ΣΚ, ακούμε Stolen Mic στο Αιγάλεω και πίνουμε μπίρες στην Τεχνόπολη
«Cleansed»: Μια ιστορία αγάπης, ακραίας βίας, υψηλού συμβολισμού και ευγενούς ποίησης

Kουίζ Γεωγραφίας «Βρες τη σημαία»: To ‘χεις να βρεις ποια σημαία ανήκει πού ή μπα;
Κουίζ «Διάσημα Λογότυπα» : Μπορείς το 10/10 στο κουίζ που οι περισσότεροι την πατάνε ενώ τα βλέπουν κάθε μέρα;
Κουίζ ”Animal Kingdom”: Μπορείς το 10/10 στο απόλυτο κουίζ για το ζωικό βασίλειο;
