Πολύ ανήσυχος ο Χρυσοχοΐδης γι’ αυτό που έρχεται…

Πολύ ανήσυχος ο Χρυσοχοΐδης γι’ αυτό που έρχεται…

Τι προβληματίζει τον υπουργό

Το τελευταίο διάστημα μετά την αύξηση των κρουσμάτων που σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο η κυβέρνηση δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές της.

Μάλιστα το θέμα που έχει ανοίξει με τη χρήση των μασκών (ειδικά στα σχολεία) και την διαδικτυακή επέλαση των ψεκασμένων έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Το ρεπορτάζ του «Βηματοδότη» είναι αποκαλυπτικό:

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πάντως, με αφορμή τις αντιδράσεις διαφόρων «ψεκασμένων» για τις μάσκες στα σχολεία, επισημαίνει τον κίνδυνο να αναβιώσει στην επόμενη φάση το κύμα ανορθολογισμού της «πάνω πλατείας», των «καμένων» και των «θρησκόληπτων» της εποχής των μνημονίων.

Αναφέρεται κυρίως στα διάφορα «γκρουπ», ακροδεξιάς καταγωγής και προέλευσης, αρνητών του κορωνοϊού στο Facebook, τα οποία επιδεικνύουν κινητικότητα τελευταίως. Δεν είναι απίθανο να βρουν πρόσφορο έδαφος και εδώ, όπως έχουν βρει και σε άλλες χώρες.

Εξελισσόμενη η πανδημία, αυτά τα δίκτυα άρνησης της πανδημίας μπορεί να εξελιχθούν σε διαβρωτικό παράγοντα και να διαμορφώσουν με τον φόβο και το μίσος που μεταφέρουν εστίες κοινωνικής αναστάτωσης και υπερμετάδοσης βεβαίως του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.