«Θέλετε τον Έλληνα φοβισμένο!»: To σχόλιο του Βελόπουλου για τις μάσκες που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων

«Θέλετε τον Έλληνα φοβισμένο!»: To σχόλιο του Βελόπουλου για τις μάσκες που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων

Ακραία τοποθέτηση...

Ο κορωνοϊός είναι, φυσικά, το νο1 ζήτημα των τελευταίων πολλών μηνών, «επισκιάζοντας», τρόπον τινά, ακόμα και την τουρκική προκλητικότητα που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε θερμό επεισόδιο με τους γείτονές μας.

Η Ελλάδα τα πήγε κατά γενική ομολογία πολύ καλά στην αντιμετώπιση του πρώτου κύματος, όμως στο δεύτερο τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, με τα κρούσματα να κυμαίνονται σταθερά μεταξύ 200-270 και τον αριθμό των διασωληνωμένων ν’ αυξάνεται συνεχώς.

Γι’ αυτό, η κυβέρνηση πήρε νέα μέτρα προκειμένου ν’ αποφευχθούν τα χειρότερα, με τη χρήση μάσκας να κρίνεται απαραίτητη σε όλους τους κλειστούς χώρους και στους εξωτερικούς όπου υπάρχει συγχρωτισμός- ακόμα και στα σχολεία, όπου και οι μαθητές θα πρέπει να συνηθίσουν να τη φορούν.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, λοιπόν, τοποθετήθηκε επί του θέματος, λέγοντας πως αντιτίθεται στην χρήση της και πως με αυτό τον τρόπο ο Έλληνας είναι φοβισμένος και τρομαγμένος.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του αρχηγού της «Ελληνικής Λύσης» που βρίσκεται εντός της Βουλής:

«Εγώ προσωπικά είμαι εναντίον της μάσκας. Για έναν και μόνο λόγο: Αν μου έλεγαν 100% οι επιστήμονες ότι προφυλάσσει από τον κορωνοϊό τους Έλληνες, θα ήθελα να την επιβάλλουμε παντού. Δεν προφυλάσσει η μάσκα. Έχετε κάνει τον Έλληνα τρομαγμένο, και θέλετε να τον κάνετε υποχείριο των όποιων γελοίων επιλογών σας», σχολίασε στον Focus FM.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αυτό του το σχόλιο προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.