«Εσύ φταις!»: Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον κορωνοϊό που έγινε viral σε 2 λεπτά (Vid)

«Εσύ φταις!»: Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον κορωνοϊό που έγινε viral σε 2 λεπτά (Vid)

O ΣΥΡΙΖΑ «επιτίθεται» στην κυβέρνηση για την εξέλιξη της πανδημίας...

Άμεση επίθεση στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για τον τρόπο που χειρίστηκε την πανδημία κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από ένα σποτάκι που διηγείται μέσα σε ένα λεπτό την αλλαγή που συνέβη στην επιδημιολογική καμπύλη της Ελλάδας από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα.

Στο βιντεάκι που δόθηκε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Παρασκευής (21/8) παρουσιάζονται ατάκες από ομιλία του πρωθυπουργού τον Ιούνιο, μέσω των οποίων καλεί τις χώρες με τουριστικό δυναμικό να… στείλουν κόσμο στην Ελλάδα, η οποία νίκησε τον κορωνοϊό και τους περιμένει, χωρίς καραντίνα και τεστ, προκειμένου να περάσουν τις διακοπές του στη χώρα μας.

Στο ίδιο σποτ παρουσιάζεται με δηκτικό τρόπο το πώς αντιμετωπίστηκε από τα ΜΜΕ η επικαιρότητα, όσο τα κρούσματα στη διάρκεια του καλοκαιριού, με ανοιχτά σύνορα, αυξάνονταν.

Μέσα από ένα σύντομο ιστορικό των γεγονότων του Ιουλίου και του Αυγούστου, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει στο βίντεό του ότι η κυβέρνηση προέβη σε μια ξεκάθαρη προσπάθεια μετακύλισης της ευθύνης προς την πλευρά των πολιτών, αποποιούμενη τις ευθύνες της και τα λάθη της.

Το σποτ, όπως ήταν λογικό, προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων και έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά, απασχολώντας πληθώρα κόσμου.

Δείτε το παρακάτω και θα καταλάβετε το γιατί:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.