Απασφαλίζει ο Σαμαράς και έρχονται εξελίξεις…

«Αντώνη έλα να τα βρούμε»

Ο πρώην πρωθυπουργός ταράζει τα νερά

Είναι γνωστό ότι ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει ενεργός στην πολιτική σκηνή και δεν έχει καμία διάθεση να ρίξει νερό στο κρασί του όταν κάτι τον ενοχλεί. Ακόμα και αν αυτό το…κάτι έρχεται σε κόντρα με την επίσημη γραμμή του κόμματος.

Ο κ. Σαμαράς σύμφωνα με το πάντα έγκυρο ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή ετοιμάζει παρέμβαση για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά την πληροφορία ότι οι δυο πλευρές πολύ σύντομα θα καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου.

Πάγια θέση του Αντώνη Σαμαρά είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις διάλογο με «πειρατές» όπως ο Σουλτάνος, ενώ είχε ταχθεί και κατά της προσφυγής στη Χάγη.

Ο πρώην πρωθυπουργός θεωρεί ότι ένας διάλογος με τους σημερινούς όρους και την ατζέντα που βάζει στο τραπέζι ο Ερντογάν μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ στην Ελλάδα γι’ αυτό και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον τόσο η παρέμβαση του κ. Σαμαρά, όσο και η αντίδραση του πρωθυπουργού, ο οποίος θεωρεί κομβικής σημασίας την κομματική πειθαρχία. Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.