Θέλει να φύγει ο Κικίλιας…

Θέλει να φύγει ο Κικίλιας…

Οι σκέψεις του υπουργού Υγείας

Είναι ένα απ’ τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της κυβέρνησης. Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης του ανέθετε το υπουργείο Υγείας σίγουρα δεν περίμενε ότι ο τομέας ευθύνης του σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα έπρεπε να σηκώσει τέτοιο βάρος.

Αν και παραμένει ένα απ’ τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της κυβέρνησης (σύμφωνα και με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις) ο Βασίλης Κικίλιας θα επιθυμούσε να αλλάξει χαρτοφυλάκιο στον επόμενο ανασχηματισμό.

Ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα ασφαλώς, όμως συνομιλητές του λένε ότι πράγματι αυτή είναι η πρόθεση του και σημειώνουν με νόημα ότι αυτή δεν έχει σχέση με το φημολογούμενο άδειασμα του από τον πρωθυπουργό, ο οποίος έδωσε νέες αρμοδιότητες στον κ. Κοντοζαμάνη.

Οι ίδιες πηγές λένε ότι οι σχέσεις του κ. Κικίλια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη παραμένουν άριστες και ότι ο πρωθυπουργός αναγνωρίζει το έργο του στο χώρο της Υγείας.

Σε κάθε περίπτωση η αποχώρηση του Βασίλη Κικίλια απ’ το υπουργείο Υγείας θα είναι έκπληξη και το πρώτο σημάδι καπνού. Αν θα υπάρξει και φωτιά θα φανεί στην πορεία…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.