«Ως εδώ ήταν»: Τελειώνει το αστείο απ’ τον Σύριζα ο Τσίπρας

ΣΥΡΙΖΑ: Σύσκεψη με άρωμα εκλογών και αλλαγή επικοινωνιακής τακτικής

Αποφασισμένος για εκκαθαρίσεις ο αρχηγός του Σύριζα

Την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται για πρώτη φορά στα σχοινιά και δείχνει να οδεύει προς το τέλος της περιόδου χάριτος απ’ την πλευρά των πολιτών, ο Σύριζα βάζει το ένα αυτογκόλ μετά το άλλο.

Τα λάθη και οι παραλείψεις της κυβέρνησης στην Εύβοια, στα ελληνοτουρκικά και στο μέτωπο της πανδημίας θα πίστευε κανείς ότι δίνουν πεδίο δόξης λαμπρό στο Σύριζα για να ασκήσει γόνιμη, πλην επιθετική αντιπολίτευση. Φευ!

Τις τελευταίες μέρες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το μείζον θέμα είναι η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την γιορτή της Παναγίας. Τα εσωκομματικά βέλη και η σκληρή κριτική των δελφίνων του κόμματος για την… μετάλλαξη Τσίπρα, φέρνει ξανά σε δυσχερή θέση τον Σύριζα, ο οποίος εμφανίζεται στα μάτια της κοινής γνώμης να βουλιάζει στην εσωστρέφειά του.

Ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του instanews.gr είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος με συγκεκριμένα στελέχη και είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε εκκαθαρίσεις.

Είναι προφανές ότι η συγκατοίκηση κάτω από την ίδια πολιτική στέγη με μερίδα της εσωκομματικής αντιπολίτευσης είναι πλέον αδύνατη και όσο συνεχίζεται τόσο φθείρεται η παράταξη.

Η φράση που ακούστηκε τις τελευταίες ώρες στην Κουμουνδούρου «Το αστείο με όσους προσφέρουν στήριγμα στην παραπαίουσα κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να τελειώσει», τα λέει όλα. Αναμένονται εξελίξεις…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.