Επίθεση με βιτριόλι: Δραματικές στιγμές στη φυλακή για την 35χρονη Έφη

Επίθεση με βιτριόλι: Δραματικές στιγμές στη φυλακή για την 35χρονη Έφη

Η ίδια φέρεται να πασχίζει να βρει... παραθυράκι στον νόμο προκειμένου να βγει από την φυλακή.

Την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκεται πλέον στο σπίτι της έχοντας πάρει εξιτήριο από το Θριάσιο Νοσοκομείο, η 35χρονη φερόμενη ως δράστιδα Έφη Κ. λέγεται πως περνά δραματικές στιγμές στις φυλακές Θηβών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η κατηγορούμενη για τη φρικτή επίθεση με το βιτριόλι το πρωινό της 2οής Μαΐου, δηλώνει έτοιμη να μιλήσει για όσα συνέβησαν. «Επιφυλάσσομαι να ζητήσω στο επόμενο διάστημα να με καλέσετε και να δώσω απαντήσεις στις ερωτήσεις. Θέλω να μελετήσω προσεκτικά όλα τα στοιχεία της υπόθεσης», λέει χαρακτηριστικά από τις φυλακές όπου βρίσκεται απομονωμένη, μη έχοντας επαφές με τις άλλες κρατούμενες. 

Μέχρι σήμερα δέχεται επισκέψεις μόνο από στενούς της συγγενείς στους οποίους υποστηρίζει πως «θα βγει σύντομα».

Πληροφορίες, πάντως, τη θέλουν να περνά μαρτυρικές ώρες εντός φυλακής, καθώς εξακολουθεί να ζει χωρίς συναναστροφές με τις συγκρατούμενές της -με μόνη εξαίρεση εκείνες με τις οποίες μοιράζεται το ίδιο κελί- , μη έχοντας παράλληλα την παραμικρή συναίσθηση του τι την περιμένει όταν αποδειχθεί η ενοχή της.

Η ίδια, φέρεται να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί μέχρι και το τελευταίο παραθυράκι του νόμου προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη, ενώ άγνωστη παραμένει η στάση που κρατά ο δικηγόρος της σχετικά με τον τρόπο που η πελάτισσά του αντιλαμβάνεται την όλη κατάσταση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.