«Μπαμ» με Ευάγγελο Βενιζέλο;

Δεν «χωράει» στη ΝΔ, δεν επιστρέφει στο ΚΙΝΑΛ

Θα το δούμε και αυτό;

Η φημολογία δεν είναι τωρινή. Στα δημοσιογραφικά γραφεία ακουγόταν έντονα πριν τις…ανακατατάξεις στο κυβερνητικό σχήμα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε να κάνει την έκπληξη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η ίδια σεναριολογία συντηρείται ακόμα και θα συντηρείται μέχρι να γίνει ο ανασχηματισμός. Δεν είναι λίγοι εντός των τειχών της ΝΔ εκείνοι που θεωρούν ότι με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στη σύνθεσή της αφενός θα έδινε τη χαριστική βολή στο ΚΙΝΑΛ (αποδυναμώνοντας μια εν δυνάμει δεξαμενή ψηφοφόρων του Σύριζα) αφετέρου θα έκανε το πολυπόθητο άνοιγμα στην κεντροαριστερά ώστε να ισορροπηθεί η τάση του σκληρού δεξιού ροκ που υπερισχύει αυτή τη στιγμή στο κόμμα.

Συνομιλητές του πρωθυπουργού σημειώνουν ότι η περίπτωση Βενιζέλου δεν αφήνει αδιάφορο το Μαξίμου, όμως τονίζουν με νόημα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να…παρακαλέσει κανέναν από όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχεται.

Από τη στιγμή που ο ίδιος ο κύριος Βενιζέλος είχε χαρακτηρίσει τα εν λόγω σενάρια «ανεκδοτολογική αντίληψη της πολιτικής», ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν είμαι για να είμαι Υπουργός μίας κυβέρνησης όπου ο Πρωθυπουργός, μάλιστα είναι και συγκεντρωτικός και δικαιούται να είναι, και ρυθμίζει τα πάντα επί των λεπτομερειών, δεν είναι αυτός ο ρόλος μου» θέμα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Στο μέλλον όμως τίποτα δεν αποκλείεται…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.