Χοντρή επίθεση ΝΔ στο Documento γι’ αυτό το δημοσίευμα

Χοντρή επίθεση ΝΔ στο Documento γι’ αυτό το δημοσίευμα

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Η κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και το Documento του Κώστα Βαξεβάνη συνεχίζεται. Τελευταία αφορμή ένα δημοσίευμα για το διάγγελμα Μητσοτάκη στο οποίο το Documento σχολίαζε τον τόπο και τον τρόπο που βιντεοσκοπήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα παρουσίαζε την άποψη τεχνικών που βλέποντας την εικόνα σχολίαζαν ότι ο πρωθυπουργός δεν βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου:

«Τεχνικοί της τηλεόρασης εκτιμούν ότι το φόντο στο διάγγελμα Μητσοτάκη δεν ήταν φυσικό αλλά green box. Δηλαδή αλλού γυρίστηκε το video σε πράσινο φόντο και στη συνέχεια έγινε ένθεση της φωτογραφίας του γραφείου του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μάλιστα αναφέρουν ότι οποιοσδήποτε με εμπειρία σε keying σε green και blue screen βλέπει τη διαφορά ειδικά στο μαλλί αλλά και ότι το βάθος πεδίου για τέτοια απόσταση και φωτισμό στο background είναι απλά αστεία ψεύτικο».

Η ΝΔ σήκωσε το γάντι και απάντησε τόσο στο Documento όσο και στον Νίκο Καρανίκα:

«Την ώρα της εθνικής κρίσης το Documento και ο άλλοτε σύμβουλος στρατηγικής του κ. Τσίπρα, Καρανίκας μαζί με κουκουλοφόρους του πληκτρολογίου, πρωτοστατούν σε μια χυδαία εκστρατεία λάσπης ότι δήθεν ο πρωθυπουργός δεν βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και ότι είναι κάπου κρυμμένος. Αν ποτέ η τουρκική μονταζιέρα χρειαστεί προσωπικό, είμαστε σίγουροι ότι θα τους προσλάβουν».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.