Τηλεθέαση, κορωνοϊός και… εκλογές! Ο λόγος που ο Τραμπ είναι φαβορί…

Τηλεθέαση, κορωνοϊός και… εκλογές! Ο λόγος που ο Τραμπ είναι φαβορί…

Ο μέσος Αμερικανός εξακολουθεί να στηρίζει τον πρόεδρό του

Από μια άποψη, αυτή ήταν μια δύσκολη περίοδος για το Fox News: ένας διάσημος παρουσιαστής που απολύθηκε αφού κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση, μια αγωγή που απεικονίζει έναν μισογυνικό χώρο εργασίας, έναν κορυφαίο συγγραφέα που εκτέθηκε ως ρατσιστικό τρολ στο διαδίκτυο, μποϊκοτάζ διαφημιστών και οργή για τον Τράκερ Κάρλσον που αποκάλεσε «εγκληματικοί όχλοι» τους διαδηλωτές και αμφισβήτησε τον πατριωτισμό μίας γερουσιαστού που έχασε τα πόδια της στο Ιράκ.

Από την άλλη όμως οι δουλειές ποτέ δεν ήταν καλύτερες. Το καλοκαίρι το Fox News ήταν το τηλεοπτικό κανάλι με την υψηλότερη τηλεθέαση στις ΗΠΑ στις ώρες προβολής 20:00 με 23:00 και ξεπέρασε τους ανταγωνιστές «καλωδιακών» όπως CNN, MSNBC και ESPN, καθώς και τα δίκτυα εκπομπών ABC, CBS και NBC.

Αρα… νικητής ο Ντόναλντ Τραμπ καθώς το Fox News υποστηρίζει αναφανδόν τον Αμερικανό πρόεδρο ενώ οι πιο δημοφιλείς παρουσιαστές του και υποβιβάζουν τον κορωνοϊό (όπως η Λάουρα Ινγκραχαμ) και ενθάρρυναν τη χρήση της αμφιλεγόμενης υδροξυχλωροκίνης.

Κατά γενική ομολογία, και με αφορμή την τηλεθέαση του Fox Net, ο μέσος Αμερικανός εξακολουθεί να στηρίζει τον πρόεδρό του, λίγο πριν τις εκλογές…

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.