Επίθεση με βιτριόλι: H πρώτη εικόνα της Ιωάννας μετά το εξιτήριο από το Θριάσιο (Pic)

Επίθεση με βιτριόλι: H πρώτη εικόνα της Ιωάννας μετά το εξιτήριο από το Θριάσιο (Pic)

Το θύμα της 35χρονης Έφης Κ. βρίσκεται πλέον στο σπίτι του.

Εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ιωάννα Π., μετά τη φρικτή επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

2,5 μήνες και 7 χειρουργεία αργότερα, η 34χρονη μεταφέρθηκε επιτέλους στο σπίτι της μαζί με τους δικούς της ανθρώπους και τον δικηγόρο της που τη συνόδευαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η οικογένειά της μάζεψε τα πράγματά της από το νοσοκομείο και όλοι μαζί αναχώρησαν, με την Ιωάννα να βγαίνει φορώντας προστατευτική μάσκα στο πρόσωπό της, με την πρώτη φωτογραφία μετά την επίθεση να αποτελεί γεγονός. Το θύμα της επίθεσης ευχαρίστησε τους γιατρούς και δεν αποχώρησε προτού να χαιρετήσει μέχρι και τον τελευταίο νοσηλευτή που βρέθηκε στο πλευρό της όλον αυτόν τον καιρό.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς της, οι πόνοι συνεχίζονται, η ίδια όμως παραμένει δυνατή έχοντας συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης και γνωρίζοντας πως θα ακολουθήσουν κι άλλα πολλά χειρουργεία μέχρι την αποκατάστασή της.

«Έχει επουλώσει τα τραύματά της, δεν έχει κίνδυνο ζωής και είναι σε μια καλή κατάσταση που μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά η διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου, η Μαρία Καλοφώνου συμπληρώνοντας:  «Πριν πάρει εξιτήριο, είδε την εικόνα της στον καθρέφτη. Την έχει δεχτεί και αντέδρασε σχετικά καλά».

Το χημικό έγκαυμα έχει προκαλέσει βαθιά και εκτεταμένα εγκαύματα στο πρόσωπο, την πλάτη, τα άνω άκρα και τον θώρακα, οι γιατροί όμως παραμένουν αισιόδοξοι σε ό,τι αφορά στο μάτι της. Όπως όλα δείχνουν, η Ιωάννα δεν θα χάσει την όρασή της.

Επίθεση με βιτριόλι: H πρώτη εικόνα της Ιωάννας μετά το εξιτήριο από το Θριάσιο (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.