
Αλλάζει ο καιρός
Αλλαγή σκηνικού και επικίνδυνα φαινόμενα σε περιοχές της χώρας προβλέπει για το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης.
Αναλυτικά η ανάρτηση του για τις περιοχές που θα πληγούν από την κακοκαιρία:
«Διαταραχή από τα βορειοδυτικά Βαλκάνια αναμένεται καθώς θα κινηθεί νοτιοανατολικά να επηρεάσει τη βόρεια Ελλάδα από το απόγευμα του Σαββάτου.
Αυξημένες πιθανότητες για ισχυρές καταιγίδες εμφανίζονται για τη Μακεδονία, τη Θράκη και τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας.
Με βάση τα παραπάνω όσοι βρεθούν σε αυτά τα γεωγραφικά διαμερίσματα από το απόγευμα του Σαββάτου και μέχρι το πρωί της Κυριακής θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ίσως έρθουν αντιμέτωποι με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ραγδαίες βροχοπτώσεις, χαλάζι, επικίνδυνους κεραυνούς, θυελλώδεις ανέμους ακόμη και πλημμύρες σε τοπικό επίπεδο)».
https://www.facebook.com/klearhos.marousakis/posts/3131722730229200
Τελευταίες Ειδήσεις
- Οι «δελφίνοι» περιμένουν στη γωνία τον Μητσοτάκη: Πέντε πρόσωπα καλοβλέπουν την προεδρία της ΝΔ
- Φοβούνται πως θα πάει στον Τσίπρα: «Βράζουν» μα δεν μιλούν στο ΠΑΣΟΚ
- Δεν είναι μόνο η Γρατσία: Το «πρωτοπαλίκαρο» που επηρεάζει την Καρυστιανού