Απόπειρα δολοφονίας Χίου: Αυτά είναι τα 3 ονόματα που έδωσε ο δημοσιογράφος

Κατέβηκε βίντεο του Στέφανου Χίου

Το θρίλερ συνεχίζεται

Η απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου απασχολεί ακόμα τις αρχές, οι οποίες προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει προσκομίσει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του και έχει μιλήσει για τις απειλές που δεχόταν προσπαθώντας να βοηθήσει στις έρευνες που συνεχίζονται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso ο Στέφανος Χίος εκτός από τη συνάντηση που είχε με γνωστό δικηγόρο μια μέρα πριν την επίθεση μίλησε στις αρχές και για 3 πρόσωπα που στο παρελθόν τον είχαν απειλήσει.

Η πρώτη περίπτωση αφορά –σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας- σε απόστρατο στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος φέρεται ότι απείλησε πρόσφατα τον δημοσιογράφο και να του είπε ότι «Θα τον σκοτώσει και θα πάει αυτός στη φυλακή και εγώ στο χώμα» έπειτα από δημοσίευμα του «Μακελειού» και του αστυνομικού συντάκτη του.

Η δεύτερη αφορά σε τηλεφωνικές απειλές από απότακτο αστυνομικό, του οποίου το όνομα ενεπλάκη στη δικογραφία με τους φερόμενους ως επίορκους αστυνομικούς.

Τέλος, η τρίτη αφορά πρόσωπο του εξτρεμιστικού χώρου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.