Οριστικό: Τι ανακοινώνει σήμερα στο διάγγελμα ο πρωθυπουργός

Ανακοινώνονται: Αυτά είναι 4 τα πρώτα μέτρα που χαλαρώνουν στις 4 Μαΐου

Αλλαγή πλάνων

Η παρέμβαση Μητσοτάκη κρίθηκε επιβεβλημένη μετά την εκτόξευση των κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες.

Ο πρωθυπουργός δέχτηκε εισηγήσεις από στενούς συνεργάτες του να βγει μπροστά καθώς τα πράγματα είναι μεν διαχειρίσιμα ακόμα, όμως πολύ εύκολα μπορεί να χαθεί ο έλεγχος.

Τις προηγούμενες μέρες ακούστηκε και γράφτηκε ότι στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει και μια σειρά νέων μέτρων.

Πράγματι υπήρχε μια σκέψη και θα γινόταν αν χρειαζόταν, όμως σε αυτή τη φάση δεν κρίθηκε απαραίτητο να προβεί σε μια τέτοια κίνηση.

Ο κ. Μητσοτάκης θα προσπαθήσει να αφυπνίσει τους πολίτες, να τους κάνει να καταλάβουν ότι ο κίνδυνος είναι ακόμα εδώ και θα ρίξει ιδιαίτερο βάρος στο…εθνικό μας εμβόλιο: Το φιλότιμο.

Δεν πρόκειται να ανακοινώσει νέα μέτρα, αντίθετα θα αναφερθεί στους επαγγελματίες του τουρισμού που δοκιμάζονται φέτος και θα τους τονίσει ότι το κράτος θα είναι στο πλευρό τους τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

Η ελπίδα του πρωθυπουργού και της επιστημονικής ομάδας του υπουργείου Υγείας είναι ότι το διάγγελμα του θα είναι το τελευταίο για την κορωνοϊό. Γιατί αν δεν είναι, τότε σίγουρα το επόμενο δεν θα είναι για καλό…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.