Το δώρο του Μητσοτάκη στους νέους υπουργούς

«Δε θα το δεχτούμε...»: Η φράση Μητσοτάκη που δείχνει τη στρατηγική για τη σύνοδο Κορυφής

Μία ιδιαίτερη χειρονομία.

Αλλαγές ανακοινώθηκαν την Τρίτη στο κυβερνητικό σχήμα. Όπως σημείωσε και ο Στέλιος Πέτσας δεν επρόκειτο για ανασχηματισμό αλλά για έναν μικρό μετασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος.

Λίγη ώρα πριν την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης ο Πρωθυπουργός του έκανε ένα συμβολικό δώρο προσαρμοσμένος στις συνθήκες που επικρατούν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χάρισε σε όλα τα νέα μέλη της κυβέρνησης από μία υφασμάτινη μάσκα που είχε ραμμένη μία ελληνική σημαία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κεντρικό πρόσωπο του ανασχηματισμού ήταν ο Θεόδωρος Σκυλακάκης. Ο μέχρι πρότινος υφυπουργός οικονομικών αναβαθμίστηκε σε Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική.

Ακόμη αναβαθμίστηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, σε Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.

Αποφασίστηκε η τοποθέτηση του κ. Παναγιώτη Τσακλόγου στη θέση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιου για τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, η τοποθέτηση της κας Ζωής Ράπτη, βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, σε θέση Υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για θέματα Ψυχικής Υγείας και η τοποθέτηση του κ. Νικόλαου Ταγαρά, βουλευτή Κορινθίας, στη θέση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Το δώρο του Μητσοτάκη στους νέους υπουργούς

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.