Πολύ προβληματισμένος ο Σωτήρης Τσιόδρας

«Σας κοροϊδεύουν, ένας απλός ιός είναι»: Αυτή είναι η ανάρτηση του γιατρού που έκανε έξαλλο τον Τσιόδρα

Τι συμβαίνει με τον γνωστό λοιμωξιολόγο

Η χώρα μας στην πρώτη, δύσκολη φάση της μάχης με τον κορωνοϊό τα κατάφερε κάτι παραπάνω από καλά. Τις τελευταίες μέρες όμως, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να χύσουμε την καρδάρα με το γάλα και από χώρα πρότυπο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, να γίνουμε νέα Σερβία.

Μέσα σε αυτό το κλίμα η κυβέρνηση προσπαθεί να πάρει δραστικές αποφάσεις που θα αλλάξουν το κλίμα και θα κάνουν την κατάσταση ξανά διαχειρίσιμη.

Μια από αυτές αφορά στην επιστροφή του Σωτήρη Τσιόδρα στην καθημερινή ενημέρωση. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του instanews.gr η εξέλιξη αυτή προβληματίζει τον κ. Τσιόδρα ο οποίος δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο πλάι του Νίκου Χαρδαλιά.

Ο ρόλος του άλλωστε (σύμφωνα με τον ίδιο) δεν είναι αυτός, ούτε επιθυμεί να εκτεθεί ξανά στα φώτα της δημοσιότητας.

Το έζησε μια φορά, είδε πόσο σκληρό είναι να απομονώνεται η κάθε σου φράση, ώστε να δείξουν κάποιοι ότι είσαι αναξιόπιστος και δεν επιθυμεί να το ξανακάνει.

Θεωρεί ότι προσφέρει περισσότερα πίσω απ’ τις κάμερες εκεί που δίνεται η μάχη με τον ιό, εκεί που οργανώνεται η άμυνα της χώρας απέναντι στον αόρατο εχθρό. Μακριά από φώτα, κάμερες και θεωρίες συνωμοσίας. Γι’ αυτό δύσκολα θα τον ξαναδούμε στην καθημερινή ενημέρωση. Αν παρ’ ελπίδα συμβεί αυτό, θα σημαίνει ότι τα πράγματα θα ‘χουν ζορίσει υπερβολικά…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.