Κομπλεξικός που ζηλεύει την Μέρκελ: Ο Τραμπ γίνεται ρεζίλι από την ίδια του την οικογένεια

Κομπλεξικός που ζηλεύει την Μέρκελ: Ο Τραμπ γίνεται ρεζίλι από την ίδια του την οικογένεια

Το βιβλίο που βγάζει όλα τα συμπλεγματα του προέδρου των ΗΠΑ στην φόρα.

H Mαίρη Τραμπ, ανιψιά του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μίλησε στο Γερμανικό Πρακτορείο (DPA) εν όψει της κυκλοφορίας στη Γερμανία, του βιβλίου της «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man» με πρωταγωνιστή τον περίφημο θείο της.

Η Μαίρη Τραμπ μεταξύ άλλων αναφέρει στο βιβλίο της τη βαθιά πίστη της ότι η Καγκελάριος της Γερμανίας είναι πολλά επίπεδα πιο έξυπνη από τον πρόεδρο των ΗΠΑ και αυτό το γνωρίζει καλά ο ίδιος. Μάλιστα αυτή η διαπίστωση το σιχαίνεται και τον κάνει τρελό.

Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη Μαίρη, δεν αντέχει να βρίσκεται ανάμεσα σε ισχυρές γυναίκες, ειδικά όταν αυτές είναι σε άλλο απείρως πιο υψηλό επίπεδο νοητικά και αυτό έχει δημιουργήσει ανταγωνιστικές αντιδράσεις που φτάνουν μέχρι και στις σχέσεις των δύο χωρών.

Ο Τραμπ περιγράφεται ως βαθιά ρατσιστής και παθολογικός ψεύτης από την ανιψιά του, η οποία όπως ανέφερε, ως δημοκρατική ψηφοφόρος, ο κόσμος πλέον δεν πρέπει να έχει τη δικαιολογία ότι δεν ήξερε τι ψήφιζε. Οι πληροφορίες που δίνει μέσα από το βιβλίο της θα βοηθήσουν να ακουστεί το σωστό από το λάθος.

Μεταξύ άλλων η ψυχολόγος, στο επάγγελμα Μαίρη Τραμπ, αναφέρει ότι ο Ντόναλντ έχει πει ακόμα και ψέματα για την καταγωγή της οικογένειάς τους, αναφέροντας ότι έχουν Σουηδικές ρίζες, ενώ η οικογένεια έχει μόνο Γερμανικές και Σκωτσέζικες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.