Επίθεση σε Χίο: Μεγάλη ανατροπή με τους δράστες

Στέφανος Χίος: Οι κάμερες δείχνουν τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης

Το νέο αποκαλυπτικό βίντεο.

Ο Στέφανος Χίος δέχτηκε δολοφονική επίθεση τα ξημερώματα της Κυριακής και 8 ημέρες μετά οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με συλλογή στοιχείων και οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, περιμένοντας επίσης πιθανές μαρτυρίες ακόμα και για τα λεπτά που ακολούθησαν την επίθεση.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα ήταν γνωστό πως ο εκδότης και παρουσιαστής δέχτηκε επίθεση από έναν μαυροντυμένο άντρα με κουκούλα που πλησίασε το αυτοκίνητό του και τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση. Η μία σφαίρα βρήκε τον λαιμό και η άλλη τα πλευρά του.

Μετά από αντίσταση του δημοσιογράφου ο δράστης και ο συνεργός του που δε συμμετείχε στην επίθεση με όπλο απομακρύνθηκαν από τη σκηνή του εγκλήματος, κάμερες όμως ασφαλείας τους κατέγραψαν.

Λίγες ημέρες μετά ένα ακόμα βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα πάλι από το «Μακελειό» ένα τρίτο βίντεο που έχει τραβηχτεί από άλλη κάμερα ασφαλείας, από διαφορετική γωνία σε σχέση με τα δύο πρώτα δείχνει ότι στην επίθεση υπήρχε και τρίτος συνεργός.

Ο τρίτος άνθρωπος πιθανότατα έπαιζε τον ρόλο του τσιλιαδόρου και δεν πλησίασε οπλισμένος το αυτοκίνητο του θύματος, έχει όμως καταγραφεί στον χώρο να περιμένει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.