Ηχηρό «όχι» από τον Σωτήρη Τσιόδρα στην κυβέρνηση…

Κίνηση-ματ του Τσιόδρα για τον κορωνοϊό…

Δεν αλλάζει γνώμη

Είναι ένα απ’ τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων μηνών. Ο Σωτήρης Τσιόδρας μπορεί να μην απολαμβάνει πλέον τα ποσοστά δημοφιλίας της τάξης του 90% του Μαρτίου, παραμένει όμως πολύ ψηλά στην εκτίμηση των (μη ψεκασμένων) πολιτών.

Όπως αναμενόταν λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να τον αξιοποιήσει και να του δώσει θέση στο νέο κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει μετά τον ανασχηματισμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή ο Σωτήρης Τσιόδρας έχει δεχτεί προτάσεις να αναλάβει επιφανείς κυβερνητικές θέσεις κατά τον επικείμενο ανασχηματισμό, μεταξύ των οποίων και να αναλάβει την ευθύνη της ανασυγκρότησης του δημόσιου τομέα υγείας.

Η απάντησή του ήταν αρνητική καθώς δεν επιθυμεί να αφήσει την ιατρική και να αναλάβει μια θέση που απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο και η οποία θα τον ανάγκαζε να αφήσει πίσω το λειτούργημά του.

Το όχι του Σωτήρη Τσιόδρα λοιπόν εκτός από ηχηρό ήταν και οριστικό. Δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στο μυαλό του και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει γνώμη.

Αυτό που τον απασχολεί τώρα άλλωστε είναι να μην χύσει η Ελλάδα την καρδάρα με το γάλα που μάζευε τόσους μήνες και να μην γίνει απ’ το πουθενά νέα Σερβία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.