Ο πιο διάσημος παίκτης… κράζει τον Μπόρις Τζόνσον για τον κορωνοϊό!

Ο πιο διάσημος παίκτης… κράζει τον Μπόρις Τζόνσον για τον κορωνοϊό!

"Φαίνεται ότι οι παίκτες αντιμετωπίζονται σαν πειραματόζωα από την κυβέρνηση Τζόνσον"

Από την ανοσία της αγέλης και τα λιγοστά περιοριστικά μέτρα, η Μεγάλη Βρετανία πέρασε σε πιο δραστικά κατά του κορωνοϊού, αλλά ήταν πλέον αργά.

Ωστόσο φαίνεται ότι η επάνοδος στην κανονικότητα στο Νησί γίνεται, βάσει πλάνου, με γοργούς ρυθμούς.

Μάλιστα την Παρασκευή 31 Ιουλίου ξεκινά στο Σέφιλντ το Παγκόσμιο του σνούκερ και θα είναι το πρώτο αθλητικό event παγκοσμίως με παρουσία θεατών σε κλειστό χώρο, έστω… και σε απόσταση.

Κάτι που όμως έκανε έξαλλο τον θρύλο του σνούκερ, Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Με δηλώσεις του στο BBC στράφηκε ενάντια στην εν λόγω απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης για την παρουσία θεατών στο Παγκόσμιο.

Ο πιο διάσημος παίκτης… κράζει τον Μπόρις Τζόνσον για τον κορωνοϊό!

«Φαίνεται ότι οι παίκτες του σνούκερ αντιμετωπίζονται σαν πειραματόζωα από την κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον. Θεωρώ ότι είναι ένα ρίσκο που δεν αξίζει να παρθεί. Είχα φυσικά την επιλογή να μην κατέβω να παίξω, αλλά θα παίξω. Ίσως αν επρόκειτο να παραστούν 5.000 θεατές, να δεχόμουν ότι είναι ένα σημαντικό έσοδο που πρόκειται να χάσεις, αλλά με 200 άτομα, αξίζει στ’ αλήθεια;», τόνισε.

Και, με αντίστοιχο τόνο, πρόσθεσε: «Δεν είναι το ίδιο να πληρώσεις ασφάλεια για τον Άντονι Χάμιλτον, σε σχέση με τον Λιούις Χάμιλτον» αναφερόμενος στον σταρ της Formula 1 αλλά και τον (συνεπώνυμο) παίκτη του σνούκερ που υποφέρει από χρόνιο άσθμα και υπάγεται στις ευπαθείς ομάδες.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.