Στα… μαχαίρια ο πρώην και ο νυν δήμαρχος!

Στα… μαχαίρια ο πρώην και ο νυν δήμαρχος!

Γιατί ο Μπουτάρης ζήτησε συγγνώμη από τον Ζέρβα;

Εδώ και καιρό οι σχέσεις τους δεν είχαν απλά… παγώσει. Απλώς δεν υπήρχαν ανάμεσα στον τέως και τον νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Αφορμή ήταν επειδή ο Γιάννης Μπουτάρης είχε αποκαλέσει «μαλ…» τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, σε συνέντευξή του στο Pod.gr του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο τέως δήμαρχος, στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μωυσή Αλλατίνι στη ομώνυμη Βίλλα, πλησίασε και ζήτησε συγγνώμη από το νυν. Σύμφωνα με το thestival.gr, του είπε «να τα αφήσουμε πίσω αυτά,  έχουμε έναν κοινό στόχο, να προχωρήσουμε ένα σημαντικό έργο, το Μουσείο Ολοκαυτώματος».

Ο κ. Ζέρβας πάντως του εξέφρασε την δυσαρέσκειά του σημειώνοντας ότι συνεχώς λέει τα ίδια. «Και εσύ δεν έχεις πει λίγα για μένα», του απάντησε ο κ. Μπουτάρης.

Σύμφωνα με το voria.gr όμως, ο κ. Ζέρβας φέρεται να είπε στον Μπουτάρη ότι «από εσένα ούτε το ένα (σ.σ. η βρισιά) ούτε το άλλο (σ.σ. η συγγνώμη) έχουν αξία» ενώ ανέφερε πως το Μουσείο Ολοκαυτώματος προσπαθεί να το τρέξει ο ίδιος.

Η σύντομη κουβέντα έκλεισε με τους δυο άνδρες να μην ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα στο υπόλοιπο της εκδήλωσης.

Ο Μπουτάρης είχε πει, τότε στη συνέντευξή του, ότι «έχω μια στεναχώρια, αυτός ο μαλ… ο Ζέρβας ακύρωσε ουσιαστικά ότι είχαμε ξεκινήσει, την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την πλατεία Ελευθερίας, κάτι πεζόδρομους που είχαμε προγραμματίσει, κάτι ποδηλατοδρόμους, τα ακύρωσε όλα. Με μισεί, έχει κόμπλεξ. Θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος».

Συμβαίνουν αυτά…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.