Υπόθεση Μαντλίν: Τι ψάχνουν οι Αρχές στον κήπο του βασικού υπόπτου

Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν: Το σενάριο που εξετάζουν οι γερμανικές Αρχές

Διεξάγονται έρευνες τα τελευταία 24ωρα.

Νέα δεδομένα προκύπτουν καθημερινά για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν. Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί από τον Αλγκάβρε της Πορτογαλίας όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά του το 2007 και από τότε έχει ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου για τον εντοπισμό του.

Οι γερμανικές Αρχές ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες ότι θεωρούν την μικρή νεκρή. Δεν ανακοίνωσαν ωστόσο αν υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Η οικογένειά της θεωρεί ότι είναι ζωντανή.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες εβδομάδες, οι γερμανικές Αρχές έχουν ταυτοποιήσει έναν βασικό ύποπτο. Πρόκειται για έναν άνδρα που εκτίει ποινή για βιασμό μίας γυναίκας.

Θεωρείται σεσημασμένος παιδόφιλος. Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο μέρες έρευνες στον κήπο του. Η αστυνομία πιστεύει ότι θα βρεθούν θαμμένα σημαντικά στοιχεία για την λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης του μικρού κοριτσιού στην Πορτογαλία.

Το χωράφι αυτό, στο προάστιο Ζέελτσε του Ανόβερου, απέχει περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο από την πόλη Μπράουνσβαϊχ, όπου κατοικούσε ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 3χρονου κοριτσιού.

Εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μπράουνσβαϊχ, η Τζούλια Μέγιερ, επιβεβαίωσε χθες ότι η έρευνα συνδέεται με την υπόθεση της Μαντλίν. Απέφυγε όμως να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.