Επίθεση με βιτριόλι: «Μίλησαν» οι ηλεκτρονικές συσκευές της 35χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η «μαυροφορεμένη» 35χρονη που συνέλαβαν οι Αρχές (Pic)

Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία.

Φως στην πολύκροτη επίθεση με βιτριόλι προσπαθούν να ρίξουν οι αρχές. Για την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο έχει ήδη προφυλακιστεί μία 35χρονη γυναίκα με το κίνητο και το laptop της να φέρνουν νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι ειδικοί φέρεται να έχουν ανακτήσει υλικό που είχε διαγραφεί από το δεύτερο κινητό της 35χρονης αλλά και το laptop της. Φαίνεται ότι η ίδια είχε αντιληφθεί ότι σφίγγει ο κλοιός και είχε διαγράψει οτιδήποτε επιβαρυντικό λίγο πριν συλληφθεί.

Από τα στοιχεία αυτά φαίνεται ότι δίνονται απαντήσεις από πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό. Το κυριότερο όμως θα φανεί αν είναι συνεργό που τη βοηθούσε, ακόμη κι αν δεν ήξερε το πραγματικό της σχέδιο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η 35χρονη φέρεται να αναζητούσε περούκα δέκα περίπου ημέρες πριν γίνει η επίθεση στην άτυχη Ιωάννα έξω από την εταιρεία που δούλευε. Τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει αναμένεται να γνωστοποιηθούν στον αρμόδιο ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι η 35χρονη που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση αρνείται να μιλήσει στις Αρχές. Έχει ζητήσει μέσω του δικηγόρου της Σάκη Κεχαγιόγλου να εργαστεί μέσα στις φυλακές προκειμένου να έχει καλύτερη τύχη στην ποινή που θα της επιβληθεί.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας διώκεται μεταξύ άλλων για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.