Ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας και το κότερο…

Ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας και το κότερο…
Πολιτικό, ζουμερό παρασκήνιο

Τρικυμία εν κρανίω ή κάτι άλλο; Το βέβαιο είναι ότι ο Γιώργος Παπαχρήστος τα τελευταία 24ωρα προκάλεσε πολιτικό ζήτημα με άρθρο του στα «Νέα», για το οποίο δεν απολογήθηκε (ενώ αποδείχθηκε λανθασμένο) και θυμήθηκε τα του… 2018.

«Διαβεβαιώνουμε την διεύθυνση της εφημερίδας “Τα Νέα”, την ιδιοκτησία και τον εν λόγω συντάκτη, ότι όσα ψέματα, όση λάσπη και όσες συκοφαντίες και να επιστρατεύσουν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του, δεν θα τα καταφέρουν» ανέφερε σε σχόλιό της η Κουμουνδούρου, σχετικά με την «απορία» που διατύπωσε στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα και ο Παπαχρήστος στη στήλη του «Στίγμα», για το «πού βρισκόταν ο κ. Τσίπρας το τετραήμερο 17-22 Ιουλίου».

Ο σύμβουλος έκδοσης των «Νέων» απάντησε (στον ΣΥΡΙΖΑ) σε οργισμένο ύφος, πιθανώς επειδή δεν είχε δίκιο: από το κόμμα παρουσίασαν το πλήρες πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα το εν λόγω διάστημα και δεν βρισκόταν με επιχειρηματίες ή σε γιοτ ή κάτι ανάλογο.

«Αφού ζητούν εξηγήσεις, σκέφτομαι να το διευρύνω (χρονικά…) το προχθεσινό ερώτημα: έκανε διακοπές σε σκάφος αυτόν τον μήνα; Και αν ναι, ποιανού ήταν αυτό το σκάφος; Διότι, απ’ ότι φαίνεται, ο κ. Τσίπρας δεν διδάχθηκε τίποτε από την ιστορία και το παρελθόν. Μαθήματα δημοσιογραφίας δεν δεχόμαστε, ούτε η εφημερίδα ούτε ο υποφαινόμενος, και δη από κάποιον που έχει προ πολλού διακόψει κάθε σχέση με την αλήθεια, όπως ο κ. Τσίπρας. Θα του ευχηθώ μόνο να μην υπάρξουν μελλοντικά τίποτε “πειστήρια”, ανάλογα με εκείνα από τη θαλαμηγό Odyssey, και τότε είναι που θα γελάσει κάθε πικραμένος…» ανέφερε ο Παπαχρήστος, ενθυμούμενος τα του 2018.

Και, ενόσω υπήρχε ο εν λόγω διάλογος και εν μέσω δριμείας κρίσης στα ελληνοτουρκικά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ένα Σαββατοκύριακο… αναψυχής, με στρατιωτικό ελικόπτερο, σε Αντίπαρο και Επίδαυρο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version