Στέφανος Χίος: Οι κάμερες δείχνουν τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης

Στέφανος Χίος: Οι κάμερες δείχνουν τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης

Τα επόμενα βήματα της αστυνομίας…

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Στέφανος Χίος, ο οποίος γλίτωσε κυριολεκτικά απ’ του Χάρου τα δόντια, χάρη στην ψυχραιμία του.

Ο δημοσιογράφος αντέδρασε ψύχραιμα καθώς έχοντας δεχθεί τις δύο πρώτες σφαίρες στο λαιμό και το στήθος, άνοιξε με δύναμη την πόρτα του αυτοκινήτου του προς τον δράστη, ο οποίος έριξε άλλες δύο βολίδες που καρφώθηκαν στο αμάξι και στη συνέχεια το όπλο του μπλόκαρε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του instanews πολύτιμες πληροφορίες θα πάρουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του δημοσιογράφου από το υλικό των καμερών ασφαλείας.

Τουλάχιστον μια κάμερα έχει καταγράψει τον δράστη και τις κινήσεις του πριν και μετά την επίθεση με τις αρχές να παίρνουν στα χέρια τους τα πλάνα, τα οποία αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στην εξέλιξη των ερευνών, ειδικά αν ο δράστης έχει κάνει κάποιο λάθος.

Σημαντική αναμένεται να είναι και η κατάθεση του Στέφανου Χίου, μόλις οι γιατροί το επιτρέψουν.

Ο δημοσιογράφος θα απαντήσει αν έχει δεχτεί απειλές και από ποιον και αν υποψιάζεται κάποιον. Αν και έχει χάσει πολύ αίμα η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.