Το Instagram έκανε την καλύτερη διαφήμιση στο μέρος της Ελλάδας που δεν περίμενες

Το Instagram έκανε την καλύτερη διαφήμιση στο μέρος της Ελλάδας που δεν περίμενες

Ο επίσημος λογαριασμός του social media επέλεξε ένα ελληνικό τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς.

Την καλύτερη διαφήμιση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του ίδιου του social media έκανε το Instagram σε ένα μέρος της Ελλάδας με σπάνια ομορφιά, που δύσκολα βρίσκεις ακόμα και στην πιο μακρινή γωνιά του πλανήτη.

Το Instagram επέλεξε να αναρτήσει μία φωτογραφία των Μετεώρων στον επίσημο λογαριασμό του, ο οποίος απαριθμεί κοντά στα 250.000.000 ακόλουθους, αριθμός που δείχνει και το μέγεθος της διαφήμισης.

Μάλιστα για το πανέμορφο χωριό της Καλαμπάκας, μαζί με την πανοραμική φωτογραφία, το Instagram έγραψε μία άκρως κολακευτική λεζάντα:

«Γεια από την Καλαμπάκα. Ονειρευόμαστε αυτό το μικρό χωριό που βρίσκεται στη βάση των Μετεώρων, ενός σχηματισμού βράχων στην κεντρική Ελλάδα. Τα Μετέωρα (που μεταφράζονται ως “αιωρούμενα στον αέρα”) είναι γνωστά για το συγκρότημα απομακρυσμένων μοναστηριών, χτισμένα ψηλά σε αυτούς τους φυσικούς πυλώνες»

#HelloFrom Kalampáka. We are dreaming of this little village located at the base of the Meteora, a rock formation in central Greece.

The Meteora (which translates as “suspended in the air”) is known for its complex of remote monasteries, built high up on these natural pillars.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Instagram (@instagram) στις

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.