Πολύ άσχημη εξέλιξη για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Αδειασμα Μπογδάνου από… ραδιοσταθμό

Βαρύ το κλίμα

Είναι το πρόσωπο που έχει προκαλέσει τον τελευταίο καιρό τις πιο πολλές συζητήσεις. Σχεδόν καθημερινά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος γίνεται trend στο Twitter και όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, όχι για τους σωστούς λόγους.

Τα τελευταία…έργα του κ. Μπογδάνου έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και εντός των τειχών της Νέας Δημοκρατίας. Είναι κοινό μυστικό ότι περισσότερο και απ’ τη συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, εκείνο που ενοχλεί τους συναδέλφους του στην παράταξη είναι η διείσδυση του στον χώρο της σκληροπυρηνικής δεξιάς.

Ο Μπογδάνος είναι στις τάξεις των οπαδών της ΝΔ που απομακρύνονται απ’ το κέντρο και πηγαίνουν προς το άκρο, ο πιο δημοφιλής βουλευτής αυτή τη στιγμή.

Πολλοί λοιπόν εισηγούνται στον πρωθυπουργό να τον επαναφέρει στην τάξη καθώς θεωρούν ότι με τη στάση του εκθέτει το κόμμα. Κάποιοι άλλοι ζητούν ακόμα πιο σκληρά μέτρα από τον πρωθυπουργό, που φτάνουν ως τη διαγραφή του.

Τέτοιο ενδεχόμενο όπως μαθαίνει το instanews δεν υπάρχει. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να ζητηθεί απ’ τον κ. Μπογδάνο να μείνει μια λίγες μέρες μακριά από social media, ΜΜΕ και διενέξεις, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι ένθεν κακείθεν. Αν θα το κάνει ή όχι μένει να φανεί στο…χειροκρότημα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.