Αδειασμα Μπογδάνου από… ραδιοσταθμό

Αδειασμα Μπογδάνου από… ραδιοσταθμό

Στοχοποίηση δημοσιογράφου από τον βουλευτή της ΝΔ

Μήπως κάπου έχουμε χάσει τον μπούσουλα σε αυτή τη χώρα; Δεν συζητώ καν για το μέτρο, ανεπιστρεπτί έχει απωλεσθεί. Αλλά, δεν κάνει εντύπωση, ειδικά όταν δημοκρατικά δικαιώματα τύπου διαμαρτυρίας και συλλαλητηρίων, νομοθετούνται για να ελέγχονται.

Τις προάλλες λοιπόν η δημοσιογράφος Ελευθερία Κουμάντου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, βίντεο από τα επεισόδια που έγιναν στην πλατεία Βικτωρίας και όπου φαίνεται η αναίτια επίθεση μελών της ομάδας «Δράση» σε μπλοκ διαδηλωτών που αποχωρούσε με περιφρούρηση.

https://www.facebook.com/eleftheria.koumandou/posts/10157483407542544

Και ποιος της… απάντησε; Οχι ότι υπήρχε λόγος, αλλά λέμε τώρα: ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Και όχι, ο βουλευτής της ΝΔ δεν έκρινε σκόπιμο (αφού διαφωνούσε) να απαντήσει επί προσωπικού στην Κουμάντου: ανήρτησε tweet που καλεί τον Αθήνα 9.84 (τον δημοτικό σταθμό, όπου εργάζεται η συνάδελφος) να διαψεύσει το ρεπορτάζ που έκανε η ίδια. Στο Facebook.

Υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι η δημοσιογράφος «πληρώνεται από τους Αθηναίους δημότες».

Δηλαδή, βουλευτής ζητά από δημοτικό σταθμό να απαντήσει σε κάτι που έγραψε ένας δημοσιογράφος του στο Facebook. Και ο σταθμός όντως απάντησε!

«O Aθήνα 9.84 διευκρινίζει ότι οι δημοσιογράφοι του σταθμού έχουν ελευθερία λόγου και καλύπτουν τα γεγονότα, όπως εκείνοι κρίνουν, με γνώμονα το δημοσιογραφικό λειτούργημα και δεοντολογία».

https://www.facebook.com/athina9.84fm/photos/a.211332042265241/3225059474225801/?type=3&theater

Υπενθυμίζουμε ότι ο βουλευτής της ΝΔ παραβρέθηκε στην συγκέντρωση στην Πλατεία Βικτωρίας, όπου συμμετείχε και ο Ηλίας Κασιδιάρης, κάτι που εξελίχθηκε σε πολιτικό θέμα και κλήθηκε ως και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να δώσει εξηγήσεις: «Ένας βουλευτής μπορεί να συμμετέχει, φαντάζομαι, όπως όλοι νομίζω αποδεχόμαστε, σε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας, αν το επιθυμεί» ήταν η απάντησή του.

Μετά το… άδειασμα από τον ραδιοσταθμό πάντως, ο Μπογδάνος κάλεσε τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάνη, να πάρει θέση…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.