Απρέπεια Ψαριανού με τη Ραλλία Χρηστίδου…

Απρέπεια Ψαριανού με τη Ραλλία Χρηστίδου…

Διασπορά παραποιημένης φωτογραφίας αλλά και συνέχεια στην ειρωνία.

Mία ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία κυκλοφόρησε χτες μέσα από τα social media με θύμα της τη Ραλλία Χρηστίδου και τον δημοσιογράφο Κλεάνθη Λοϊζο όχι μόνο να την αναπαράγει αλλά να κάνει την ίδια ώρα μία ανάρτηση με απρεπέστατους χαρακτηρισμούς και μία προσωπική επίθεση στην ίδια τη βουλευτή αλλά και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για την επιλογή της.

«Αλλη μια χρυσή επιλογή του Αλέξη, η Ραλλία Χρηστίδου. Από το σκυλάδικο στη Βουλή το τσουλί» έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτά τα σχόλια της ανάρτησης σε αντίστοιχες επιθέσεις.

Απρέπεια Ψαριανού με τη Ραλλία Χρηστίδου…

Ο δημοσιογράφος αναγκάστηκε λίγες ώρες μετά να ανασκευάσει και να ζητήσει συγγνώμη από την βουλευτή όταν η ίδια του ζήτησε να κατεβάσει την fake φωτογραφία και να κάνει δήλωση επανόρθωσης. Δε συνέβη όμως το ίδιο με μία αντίστοιχη ανάρτηση του πρώην βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανού.

Ο πρώην βουλευτής  εκλεγμένος με το Ποτάμι, την ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας το 2019, όχι μόνο ανάρτησε την ίδια fake φωτογραφία αλλά πρόσθεσε τη λεζάντα «Παραλλία» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ζητήθηκε από τη βουλευτή να επανορθώσει και να κατεβάσει την επεξεργασμένη φωτογραφία απαντώντας του μέσα από το Instagram:

«Ο πρώην Βουλευτής κ. Γρηγόρης Ψαριανός επιδόθηκε για μία ακόμη φορά σε σεξιστική και εν γένει προσβλητική επίθεση κατά γυναίκας Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Μετά τα αήθη σχόλια κατά της Έφης Αχτσιόγλου τον Μάϊο του 2019, χθες ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter την ΨΕΥΤΙΚΗ φωτογραφία, η οποία είναι ΠΡΟΙΟΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ όπως αυτό ομολογήθηκε ρητά από τον Κλ. Λοΐζο που την ανήρτησε στις 9.7.2020 και επιβεβαιώθηκε από τα ellinikahoaxes.gr την 10.7.2020, συνοδευόμενη με το ειρωνικό, περιπαικτικό και καταφρονητικό για το πρόσωπό μου σχόλιο του “Παραλλία”.
Καλώ τον κ. Ψαριανό όπως ΕΝΤΟΣ της σήμερον α) διαγράψει την εν λόγω ανάρτηση και β) μου ζητήσει συγγνώμη για την ψευδή, σεξιστική και ανοίκεια επίθεσή του προς το πρόσωπό μου. Τον ενημερώνω ότι αν δεν το πράξει, αύριο (Δευτέρα 13.07.2020) θα ασκήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες εναντίον του».

Ο Γρηγόρης Ψαριανός όχι απλά δε ζήτησε συγγνώμη αλλά περιγέλασε τη βουλευτή ζητώντας τη να βάζει πραγματικές φωτογραφίες.

«Να δίνετε πραγματικές φωτογραφίες με κανονικά άτομα, άλλη φορά…».

Απρέπεια Ψαριανού με τη Ραλλία Χρηστίδου…

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.