Πτώματα σε βαλίτσα: H ανακάλυψη μέσω Tik Tok της πιο μακάβριας δολοφονίας

Πτώματα σε βαλίτσα: H ανακάλυψη μέσω Tik Tok της πιο μακάβριας δολοφονίας

Έφηβοι έζησαν την περιπέτεια της ζωής τους.

Μπροστά σε μία μακάβρια αποκάλυψη βρέθηκε μία ομάδα εφήβων που εξερευνούσαν μια παραθαλάσσια περιοχή στο δυτικό Σιάτλ. Οι έφηβοι χρησιμοποιούσαν μία εφαρμογή του Tik Tok που επιλέγει τυχαία μία περιοχή για εξερεύνηση και μετά την υπόδειξη του app η ομάδα των παιδιών ξεκίνησε να ψάχνει την παραλία.

Κάποια στιγμή βρέθηκαν μπροστά στη θέα μίας μισάνοιχτης βαλίτσα την οποία και άνοιξαν θεωρώντας πως θα βρουν κάποιο ξεχασμένο φαγητό μέσα, καθώς η βαλίτσα μύριζε. Ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο 1,5 ώρα μετά και μετέφερε τις σακούλες οι οποίες όπως αποδείχτηκε έκρυβαν δύο πτώματα.

Μετά την εξέταση του ιατροδικαστή αποδείχτηκε ότι τα πτώματα ανήκαν στην 35χρονη Jessica Lewis και στον 28χρονος Austin Wenner, ένα ζευγάρι που είχε δολοφονηθεί μία εβδομάδα νωρίτερα σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Το ζευγάρι έβγαινε μαζί 8 χρόνια και η 35χρονη ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Την επόμενη ημέρα τα παιδιά ανήρτησαν στα social media τους το βίντεο της μακάβριας ανακάλυψης η οποία όπως φαίνεται έγινε εντελώς τυχαία και μέσα σε κλίμα αστεϊσμών πριν οι έφηβοι αντιληφθούν τι είχαν ανακαλύψει μέσω της κινεζικης εφαρμογής βίντεο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.