
Παίζει μπάλα ο πρωθυπουργός…
Ετοιμοι να φορέσουν τις αθλητικές φόρμες τους είναι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, πολλοί εξ αυτών υπουργοί. Η επανασύσταση της ποδοσφαιρικής ομάδας του κόμματος, που αρχικώς είχε συγκροτηθεί το 2004, θα επαναλειτουργήσει. Από τους τότε «παίχτες» μάλιστα έχουν απομείνει μονάχα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και ο Σταύρος Καλαφάτης.
Η τελευταία φορά που η ποδοσφαιρικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας έδωσε αγώνα ήταν, ενόσω ήγταν αντιπολίτευση ακόμη, τον Απρίλιο του 2018 ενάντια σε μια ομάδα Ρομά.
Είχαν αγωνιστεί, πλην του Μητσιοτάκη, οι τότε στενοί του συνεργάτες Κωνσταντίνος Ζούλας και Τάκης Θεοδωρικάκος (νυν πρόεδρος της ΕΡΤ και υπουργός Εσωτερικών, αντίστοιχα ), ο Βασίλης Κικίλιας (πρώην παίκτης αλλά του… μπάσκετ), ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο γιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Φοινικούντα: Δεν έχει τελειωμό το θρίλερ – Η αμύθητη περιουσία των 30 εκατ. ευρώ και το μυστήριο με τον ανιψιό
- Έλληνες εγκληματίες σοκάρουν τον πλανήτη: Ο 21χρονος που τρόμαξε το FBI, κι ο 27χρονος «Greken» που αιματοκύλησε τη Σουηδία
- Ποιοι ήθελαν νεκρό τον Σταύρο Δημοσθένους: Μαφιόζικη εκτέλεση του προέδρου της Καρμιώτισσας – Ξεψύχησε στα χέρια του γιου του