Δίκη για τη δολοφονία Μακρή: Η συγκλονιστική κατάθεση της Β. Καρύδα

Δίκη για τη δολοφονία Μακρή: Η συγκλονιστική κατάθεση της Β. Καρύδα

To μοντέλο βρέθηκε απέναντι από τους δράστες της δολοφονίας του συζύγου της.

Την κατάθεσή της για τη δίκη των δύο Βουλγάρων, που κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν τον σύζυγό της Γιάννη Μακρή τον Οκτώβριο του 2018 στη Βούλα, έδωσε το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα.

Μιλώντας στο δικαστήριο ξεκίνησε περιγράφοντας τη ζωή της με τον σύζυγό της και «κυκλοφορούσαμε με μια βέσπα, χωρίς προστασία. Δεν είχαμε φόβο. Μόνο φύλαξη στο σπίτι μετά τις 10 το βράδυ για τους κλέφτες είχαμε. Αν υπήρχε κίνδυνος θα μου το έλεγε. Θα υπήρχε άνθρωπος να μας φυλάξει. Κυκλοφορούσε άνετα με τα παιδιά μας, δεν είχε όπλο».

Στις επίμονες ερωτήσεις για το μαχαίρι που βρέθηκε πάνω στο σώμα του θύματος το μοντέλο απάντησε: «Ο άνδρας μου δεν είχε τίποτα όσο ήμασταν μαζί! Δεν τα ξέρω αυτά που λέτε. […]Δεν ξέρω τίποτα. Μαχαιράκια σε μπρελόκ είχαμε στο σπίτι και τα παίρναμε στην παραλία»

H Β. Καρύδα συγκλονισμένη περιέγραψε τις στιγμές που ενημερώθηκε σε επίδειξη μόδας για τη δολοφονία του συζύγου της. «Ήμουν σε μια επίδειξη μόδας στις 31 Οκτωβρίου. Τις προηγούμενες ημέρες δεν παρατήρησα τίποτα περίεργο. Την ημέρα εκείνη με ενημέρωσε ο κολλητός μου φίλος. Ήρθε στα καμαρίνια και μου είπε ότι κάτι έγινε, αλλά δεν μου είπε ακριβώς».

Η αναγνώριση του δράστη από την ίδια μέσα από ένα σκοτεινό βίντεο έφερε τις ερωτήσεις από την πολιτική αγωγή που έκαναν τη μάρτυρα να απαντήσει σε απόλυτο ύφος αλλά και δακρισμένη: «Είμαι άνθρωπος της λεπτομέρειας. Βλέπω πράγματα που άλλοι δεν παρατηρούν. Έχει ίδιο σωματότυπο, είχε κοτσίδα και περπατάει με τον ίδιο τρόπο. Είδα τον τρόπο που περπατάει στο βίντεο και αντίστοιχο βίντεο από τα κανάλια στα δικαστήρια. Τρέχει με τον ίδιο τρόπο. […] Βγήκε ο άνδρας μου, κοίταξε δεξιά και αριστερά και μπήκε στο αμάξι. Ένας πεζός ήρθε τρέχοντας, τον πυροβόλησε και έφυγε τρέχοντας και πάλι».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.